”Călătorie spre iubire”, de Mary Jo Putney | RECOMANDARE DE CARTE

De Unica.ro, pe
Un maestru al spionajului cu chip de înger păcătos și un trecut eroic, dar întunecat, Lord Robert Andreville se întoarce la căminul strămoșesc din Yorkshire după doisprezece ani în care a desfășurat operațiuni extrem de primejdioase împotriva lui Napoleon.

Dar nimic nu-i poate alina sufletul chinuit până când o frumoasă tânără apare pe neașteptate în viața lui.

Pe jumătate indiancă mohawk și întru totul americancă, Maxima Collins nu reușește să-și găsească locul în Anglia, dar nimic n-o va opri din călătoria spre Londra, unde vrea să afle adevărul despre moartea subită a tatălui său, vlăstarul unei familii nobile englezești care a dus mereu o viață aventuroasă.

Împreună cu Robert, Maxima va străbate Anglia, încercând să scape de urmăritori și tatonându-se reciproc într-un dans al dorințelor în care adevărul rămâne greu de stabilit și singurul lucru cert este pasiunea. Un secret cumplit le zguduie idila ‒ și numai dragostea are puterea de a vindeca rănile trecutului.

„Ce plăcere să o citești pe Mary Jo Putney! Nu scrie atâtea cărți câte aș vrea eu să citesc.” – Laura Kinsale

„Călătorie spre iubire este povestea perfectă despre un erou incredibil de atrăgător, o eroină încrezătoare, multă tensiune sexuală și un deznodământ emoționant. Cum să nu îți placă?” – All About Romance

De joi, 1 august, la toate punctele de difuzare a presei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!