7 detalii necunoscute despre viața privată a lui Brigitte Macron

De Mihaela Dobre pe

Brigitte si Emmanuel Macron

Și-a ajutat mereu soțul în carieră

Încă din momentul în care Emmanuel Macron a fost numit Ministru al Economiei, Brigitte a avut un rol foarte important în viața profesională a soțului ei. În trecut, acest lucru a însemnat chiar și să stea de partea dreaptă a lui Emmanuel, în timpul întâlnirilor oficiale.

Potrivit cărții biografice, Brigitte a reuțit chiar să planifice evenimentele, să primească jurnaliștii și să adapteze discursurile lui Macron.

Moartea surorii sale a avut un impact major

În 1961, cânt Brigitte era adolescentă, sora ei mai mare a murit într-un accident de mașină, împreună cu soțul și fiica lor de doar șase ani.

Conform biografiei, această traumă a contribuit la formarea personalității lui Brigitte, care și-a construit o „coajă” protectoare în jurul său.

Și-a pierdut prietenii de-o viață din cauza idilei cu Emmanuel

Pe lângă dezaprobarea familiei, a existat și dezaprobarea prietenilor lui Brigitte, care i-au întors spatele. Potrivit cărții „Brigitte Macron l’affranchie”, cei doi îndrăgostiți erau tratați ca niște „bolnavi de ciumă”, iar prietenii apropiați au refuzat să mai vorbească și să se mai întâlnească cu ea, odată ce relația sa cu Emmanuel Macron a ieșit la iveală.

Citește și – Drama prin care a trecut Brigitte Trogneux când s-a aflat că are o relație cu Emmanuel Macron

Citește și – Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, atunci când președintele Franței s-a îndrăgostit de ea

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2