Dima Trofim continuă lupta cu tragediile care i-au marcat viața: „Boala nu se poate vindeca”

De Mădălina Manole pe 31 ianuarie 2019
Dima Trofim este un adevărat luptător, dar și un învingător și spunem asta având în vedere forța cu care a reușit să depășească perioada cumplit de grea prin care a trecut în ultimele luni. 

Dima Trofim, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut sora în luna septembrie a anului trecut, ca urmare a cruntului diagnostic de cancer, chiar în perioada în care artistul se afla în Madagascar și participa la emisiunea Ultimul Trib. Suferința a fost cu atât mai mare cu cât artistul lupta pentru marele premiu întocmai pentru a face rost de bani să-și ducă sora la tratament, însă timpul nu a fost deloc îngăduitor.

Dima Trofim

Din păcate, problemele lui Dima Trofim nu s-au încheiat aici, iar tatăl lui, în urma unui accident vascular cerebral, a rămas cu sechele și nu se va mai putea recupera complet niciodată: „Boala pe care o are tata poate rămâne doar stabilă, nu se poate vindeca. A avut un atac cerebral. Momentan e bine, Dumnezeu să-i dea sănătate. Într-adevăr a fost o perioadă grea. Nu pot altfel, trebuie să merg mai departe, sunt sprijinul familiei”, – a declarat Dima Trofim la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Dima Trofim a devenit cunoscut publicului odată cu rolul avut în serialul „Pariu cu viața”, difuzat de Pro Tv, dar și faptului că a făcut parte din trupa „LaLa Band”. De asemenea, artistul a participat la audițiile celui de-al șaptelea sezon al emisiunii-concurs „Vocea României”, interpretând piesa „Farytale” a lui Alexander Rybak, și s-a făcut remarcat în emisiunile „Dansez pentru tine”, „Ferma vedetelor”, „Te cunosc de undeva” și „Ultimul trib”.

Sursă foto: Instagram

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”

Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle”