Cum sunt influențate zodiile de mișcarea directă a planetelor

Un eveniment astronomic rar are loc în perioada 7 ianuarie – 6 februarie 2017. Fenomenul poartă denumirea de ADPM (în limba engleză „All Planets in Direct Motion” sau tradus „Toate planetele în mișcare direct”. Vibrațiile sistemului solar vor fi puternice pentru cei pregătiți să își asume noi eforturi. Iată cum sunt influențate zodiile de mișcarea directă a planetelor:

Citește și – 7, cifra schimbării destinului. Ce îi așteaptă pe Berbeci până în 2023

Berbec

Pentru Berbeci, această periodă este propice pentru noi începuturi. Dacă îți dorești să te căsătorești, de exemplu, atunci trebuie să pui acest lucru în practică. Dacă dorești să începi o nouă afacere, nu este nevoie să depui prea mul efort pentru a avea succes. Cu ajutorul energiei ajutătoare a sistemului solar, nu există niciun moment mai bun în viață pentru a-ți duce la îndeplinire planurile.

Taur

Mișcarea directă a planetelor te ajută să te detașezi de problemele cotidiene și să îți regăsești echilibrul interior. De asemenea, vei avea un tonus de invidiat și te vei simși plin de energie, motiv pentru care până pe 6 februarie va fi o perioadă favorabilă începerii unui regim de slăbire și practicării unui sport.

Gemeni

Acest fenomen cosmic indică percepții eronate, confuzii și neînțelegeri în relația de cuplu pentru Gemeni. Au tendința să idealizeze ceea ce trăiesc și, astfel, să trăiască deziluzii raportate la ceea ce înseamnă un parteneriat stabil.

Rac

Dacă Racii vor simți dintr-o dată o nevoie de siguranță, de afecțiune și de apartenență, acest lucru se va întâmpla din cauza mișcării directe a planetelor. Acești nativi vor dori să fie înconjurați de cei dragi și să se simtă iubiți.

Leu

Pentru Lei, mișcarea directă a planetelor aduce nevoia de a-și asuma riscuri. Pănă pe 6 februarie, vor fi mai curajoși și mai aventuroși, vor dori să iasă din zona de confort și să își testeze limitele, atât la serviciu, cât și în viața privată.

Fecioară

În cazul vostru, acest fenomen astronomic vine cu dorința de a te dedica unor activități recreative împreună cu partenerul. Nativii singuri vor fi tentați să se arunce cu ochii închiși în diferite relații de care, în scurt timp, vor fi complet nemulțumiți.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: