Cum o strigă nepoții pe Regina Elisabeta în privat

Dacă în mod normal, oamenii trebuie să se adreseze Reginei Elisabeta cu „Majestatea sa” sau „Alteța Sa Regală”, lucrurile sunt ceva mai relaxate în spatele ușilor închise. Nepoții monarhului britanic folosesc un pseudonim adorabil atunci când își strigă bunica.

Citește și – De ce Regina Elisabeta a II-a nu își serbează niciodată ziua de naștere

Cel care i-a găsit Reginei o poreclă a fost chiar Prințul William, pe când acesta era doar un copil. Acest lucru însă, nu s-a întâmplat cu intenție, ci doar pentru că William nu putea să pronunțe corect anumite cuvinte.

Cronicarul de la Palatul Buckingham, Richard Kay, povestește că a auzit prima dată porecla Elisabetei a II-a întâmplător, când micuțului William a avut un accident. După ce a căzut, copilul a început să plângă și să strige „Gary, Gary”. Cronicarul a crezut că era vorba despre un servitor, dar a rămas surprins după ce a aflat că i se adresa chiar Reginei. „Eu sunt Gary”, i-a explicat monarhul. „Nu a învățat încă să pronunțe Granny (care înseamnă bunică în limba engleză)”.

regina-elisabeta-si-printul-george

Au trecut câteva decenii de atunci, iar Prințul William îi calcă pe urme tatălui său și are la rândul lui o poreclă pentru Majestatea Sa.Într-un film documentar realizat cu ocazia celei de-a 90-a aniversare a Reginei Elisabeta a II-a, Ducesa de Cambridge a vorbit despre cum se înțelege Prințul George cu străbunica lui.

„George are doar trei ani și îi spune Gan-Gan. Majestatea Sa lasă mereu câte un cadou în cameră atunci când mergem să o vizităm, este felul ei de a-și arăta dragostea pentru familie”.

Citește și – 10 cuvinte pe care membrii familiei regale nu le folosesc niciodată

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: