Cum îți influențează zodia Luna Plină formată în semnul Taur

De Mădălina Manole pe
Luna Plină din data de 24 octombrie 2018 se formează în semnul Taur și va influența toate zodiie, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează.

Luna Plină din semnul Taur este un moment important pentru toate zodiile. Timp de aproximativ două săptămâni, fiecare nativ în parte va avea ocazia să încheie o etapă din viața sa, să culeagă roadele și să deschidă un nou capitol. Iată cum influențează zodiile Luna Plină din Taur, din data de 24 octombrie 2018!

Berbec

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a încheia un proiect și de a culege roadele financiare de pe urma acestuia. Totodată, o serie de nativi pot avea ocazia să înceapă o nouă colaborare și să-și îmbunătățească astfel veniturile.

Taur

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Taur vor simți din plin energia sa. Nativii vor căuta stabilitatea și echilibrul, însă faptul că acest aspect va afecta și axa relațională se pot aștepta la încheierea unei relații. Având în vedere că Venus, întocmai guvernatorul lor și planeta iubirii, este retrograd, nu ar trebui să se aștepte la prea mult noroc în dragoste și nici să spere într-o nouă relație, cel puțin nu până ce acest aspect se va dizolva, adică până la finele lunii octombrie.

Gemeni

Luna Plină formată în Taur va afecta sectorul subconștientului, iar cei născuți în zodia Gemeni vor căuta să se izoleze și vor refuza socializarea cu cei din jur. Nativii se interiorizează și trec printr-o introspecție profundă încercând să găsească răspuns la întrebările cere-i macină. Este un moment important pentru aceștia și este nevoie de multă voință pentru a reuși să închidă cu succes o etapă mai puțin plăcută din viața lor. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, să nu se suprasolicite și să evite eforturile fizice intense.

Rac

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Rac acțiune în sectorul prietenilor. Astfel, este posibil ca nativii să pună punct unei relații de prietenie care i-a dezamăgit sau, din contră, să cunoască persoane noi cu care să lege relații solide. Pe de altă parte, nu este exclus ca aceștia să demareze proiecte noi alături de cei din anturaj și să-și facă planuri serioase de viitor.

Leu

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Leu ocazia să li se recunoască meritele la locul de muncă, să primească aprecieri și, în anumite cazuri este posibil să fie avansați în funcție. Nativii care-și doresc o schimbare a carierei, au ocazia să o facă acum.

Fecioară

Luna Plină formată în Taur le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a pleca într-o călătorie, posibil în vederea efectuării unor studii, unor cursuri de perfecționare. O serie de nativi vor avea de înfruntat situații de natură să le schimbe anumite concepții și principii de viață. Pe de altă parte pot primi vești din străinătate și pot lua decizii vizavi de o plecare peste hotare.

Citește și – Mercur intră în zodia Scorpionului. Trei zodii vor avea noroc la bani

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Prince și Paris nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson

Prince și Paris nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson