Cum este văzută moartea Regelui Mihai în presa internațională

Moartea Regelui Mihai, ultimul rege al României, a cutremurat o țară întreagă și a trezit reacții de tristețe și dincolo de hotarele sale. Presa internațională a intrat in breaking news astăzi anunțând tragica veste a decesului fostului suveran Mihai I al României.

Agenția de presă Reuters titrează că Regele Mihai nu a mai fost văzut în public încapând cu anul 2016, ca urmare a problemelor de sănătate de care suferea.

New York Times transmite vestea într-o manieră emoționantă, punctând: Casa Regală a României anunță moartea Regelui Mihai pe care-l numesc „unul dintre puținii lideri supraviețuitori din perioada celui de-al Doilea Război Mondial”.

BBC scrie că Regele Mihai a murit în urma unei lupre cu cancerul, lucru cunoscut deja în presa din România.

Până la această oră, Casa Regală a Marii Britanii nu a făcut public niciun comunicat oficial despre decesul Regelui Mihai, cu toate că între Regina Elisabeta a II-a și fostul monarh al României există o legătură de rudenie, mai exact sunt verișori de gradul al III-lea.

Citește și – Tragic. Care a fost cea mai mare durere și neputință a Regelui Mihai. Declarația emoționantă a Principesei Margareta

Citește și – A murit Regele Mihai. Reacția lui Traian Băsescu: “Am rămas trei”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: