A murit Regele Mihai. Reacția lui Traian Băsescu: “Am rămas trei”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a dat o scurtă declarație la aflarea veștii despre decesul Regelui Mihai. Acesta a fost întrebat de reporterii  Libertatea ce sentimente are cu privire la dispariția definitivă a fostului suveran român. 

A murit un fost șef de stat. Din patru am rămas trei. A fost un șef de stat de vremuri grele. Dumnezeu să-l ierte. Nu aș comenta și altceva, nu sunt pregătit”, – a transmis Traian Băsescu.

Cu ani în urmă Traian Băsescu făcea declarații uluitoare cu privire la Regele Mihai: „Mulţi spun că abdicarea a fost un mare act patriotic. Nu. A fost un act de trădare a intereselor naţionale din partea Regelui Mihai.

Regele Mihai a murit astăzi, la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din AubonneElveția. În ultimele clipe de viață i-a fost alături una dintre fiicele sale, Principesa Maria.

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc la Catedrala Patriarhală. Va fi înmormântat la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.

Citește și – Regele Mihai a murit

Citește și – Povestea tulburătoare a dragostei dintre Regele Mihai și Regina Ana

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: