A murit Regele Mihai. Reacția lui Traian Băsescu: „Am rămas trei”

De Mădălina Manole pe 05 decembrie 2017
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a dat o scurtă declarație la aflarea veștii despre decesul Regelui Mihai. Acesta a fost întrebat de reporterii  Libertatea ce sentimente are cu privire la dispariția definitivă a fostului suveran român. 

A murit un fost șef de stat. Din patru am rămas trei. A fost un șef de stat de vremuri grele. Dumnezeu să-l ierte. Nu aș comenta și altceva, nu sunt pregătit”, – a transmis Traian Băsescu.

Cu ani în urmă Traian Băsescu făcea declarații uluitoare cu privire la Regele Mihai: „Mulţi spun că abdicarea a fost un mare act patriotic. Nu. A fost un act de trădare a intereselor naţionale din partea Regelui Mihai.

Regele Mihai a murit astăzi, la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din AubonneElveția. În ultimele clipe de viață i-a fost alături una dintre fiicele sale, Principesa Maria.

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi pentru două zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc la Catedrala Patriarhală. Va fi înmormântat la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.

Citește și – Regele Mihai a murit

Citește și – Povestea tulburătoare a dragostei dintre Regele Mihai și Regina Ana

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie