Reţete raw: cheesecake cu piersici fără foc

De Diana Zagrean pe

O reţetă delicioasă şi răcoritoare de vară, cu fructe de sezon. Iată cum să faci un savuros şi sănătos cheesecake cu piersici fără foc.
Ingrediente crustă:
2 ceşti alune caju
4 linguriţe sirop de agave
½ ceaşcă ulei de cocos
Extract de vanilie
Sare de mare sau de Himalaya
4 linguriţe zeamă de lămâie
Ingrediente cremă:
3 ceşti alune caju înmuiate timp de 2 ore
1 ceaşcă ulei de cocos
½ ceaşcă suc de lămâie
2 linguriţe extract vanilie
½ linguriţă sare de mare
¾ ceaşcă sirop de agave
2 ceşti piure de piersici (aproximativ 4 bucăţi)
Zmeură, felii de piersică şi coajă de lămâie pentru ornat
Mod de preparare:
Râşniţi 2 ceşti de alune caju uscate într-un blender. Adăugaţi restul de ingrediente pentru crustă şi amestecaţi până obţineţi o pastă omogenă.
Presaţi aluatul într-o formă de tartă. Daţi la frigider până este gata crema.
Adăugaţi toate ingredientele pentru crema de cheesecake într-un blender şi amestecaţi până la omogenizare. Turnaţi crema peste crustă şi daţi la congelator până se întăreşte bine (circa 1 oră). Daţi la frigider şi ţineţi la rece peste noapte.
Garnisiţi cu zmeură şi felii de piersică şi presăraţi coajă de lămâie pe deasupra.
Serviţi rece.
Poftă bună!
Foto: Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO