FRIPTURĂ: Cotlet de porc marinat

.

Iata cum sa prepari cotlete de porc fragede marinate in suc de rosii si lamaie, pentru o aroma de vis.
Ingrediente
► 4 cotlete de porc
►sucul a două lămâi
►o lingură miere
►o lingură ulei
►sare
►amestec de piper
►300 g mazăre din conservă
►200 ml suc de roşii
Încearcă şi reţeta noastră de cotlet de miel cu ierburi

Preparare:
1. Carnea, sucul lămâilor, sarea şi piperul se pun într-un vas, se amestecă bine cu mâinile şi se lasă la rece pentru aproximativ  trei ore.
2. Uleiul se încinge într-o tigaie şi se prăjesc cotletele pe ambele părţi, atât cât să se rumenească frumos, şi apoi se adaugă mierea. Se mai lasă puţin pe foc, cât să se caramelizeze, apoi se scot într-un vas.
3. Mazărea se fierbe în apă cu sare, după care se scurge apa şi se mai fierbe câteva minute în suc de roşii. Se serveşte alături de cotletul marinat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton