REŢETE: Pui cu smântână

De Libertatea pentru femei pe

Invata sa prepari un pui cu smantana si ciuperci delicios si consistent.
► Ingrediente
► 4 pulpe de pui întregi
►1/2 cutie mică ciuperci
►un cub concentrat de pui
►200 ml smântână de gătit
►45 g unt
►o linguriţă bulion
►o roşie
►câteva fire de pătrunjel sau mărar
Încearcă şi reţeta noastră de pulpe de pui cu morcovi

► Preparare:
1. Se curăţă carnea şi, eventual, se pârleşte, dacă este nevoie. Apoi, se rumeneşte uşor în unt pe ambele părţi şi se toarnă peste ea supa făcută din concentrat de pui şi apă. Se lasă 15 minute, la fiert.
2. După acest timp, se adaugă ciupercile scurse de apa din conservă, bulionul desfăcut cu puţină apă, roşia tăiată cubuleţe şi smântâna. Se amestecă bine şi se lasă la fiert încă
10 minute.
3. După ce carnea este fiartă, se stinge focul şi se presară verdeaţa, după gust.

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica