REŢETE: Piept de pui pe pat de paste

De Libertatea pentru femei pe

ată o reţetă uşoară de piept de pui pe pat de paste făinoase. Este simplu de preparat şi nu necesită mulţi bani.
► Ingrediente
► 400 g piept de pui
►ulei pentru prăjit
►sare
►piper
►300 g paste
►2 morcovi
►200 g conopidă
Pentru sosul alb:
►100 g unt
►50 g cașcaval ras
►o lingură făină
►100 ml lapte dulce

► Preparare:
1. Se spală pieptul de pui și se porționează. Se condimentează cu sare, piper și se stropesc cu ulei. Se prăjesc într-o tigaie.
2. Se spală morcovii, se curăță conopida și se pun să fiarbă în apă cu sare.
3. Pastele se fierb separat. 
4. Se topește untul, se adaugă cașcavalul, laptele și făina cernută. Se amestecă ușor, se condimentează cu sare și piper şi se obţine sosul.
5. Legumele fierte se taie feliuțe. Sosul se toarnă peste legume și paste și se servesc cu pieptul de pui fript.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro