REŢETE PEŞTE: Păstrăv umplut cu ciuperci

De Libertatea pentru femei pe

Păstrăvul umplut este o delicatesă în sine, iar când umplutura se prepară din ciuperci, rezultatul este spectaculos. Iată reţeta pentru un preparat din peşte uşor şi delicios.

► Ingrediente
► 4 păstrăvi mari 
►500 g ciuperci
►o legătură ceapă
►o legătură pătrunjel
►o legătură mărar
►3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
►sare
►piper negru măcinat
►100 ml vin alb dulce
►4-5 ardei 
►o legătură pătrunjel

► Preparare:
1. Se curăță și se spală bine bucăţile de păstrăv, apoi se taie și se face un buzunar pentru umplutură.
2. Se curăță ciupercile şi ceapa, se spală și se taie mărunt, apoi se călesc. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să scadă. Se adaugă pesmetul și verdeața tocată mărunt.
3. Se umplu peștii, se pun în tavă și se presară cu ulei, sare și piper. Se bagă în cuptor.
4. Se spală, se șterg și se coc ardeii, apoi se taie feliuțe și se se servesc cu peștele rumenit. Se asezonează cu pătrunjel proaspăt.

Dima Trofim, despre perioada de doliu: "Am trecut cu foarte mare greutate"

Dima Trofim, despre perioada de doliu: "Am trecut cu foarte mare greutate"