Ouă umplute

De Libertatea pentru femei pe

Încearcă un aperitiv delicios şi aspectuos: ouă umplute. Reţeta e foarte uşoară!
Ingrediente
8 oua
1/2 piept de pui
4 linguri maioneza
2 linguri smântâna
patrunjel
sare
piper
Preparare:
1. În vase separate se pun la fiert ouale si carnea. Apoi, ouale, dupa ce sunt fierte tari, se trec printr-un jet de apa rece si se curata de coaja. Se lasa întregi sa se raceasca un pic, se taie în doua pe lung si se scoate galbenusul cu grija. Se trece prin sita.
2. Carnea se toaca de doua ori pentru a fi cât mai fina si apoi se amesteca cu galbenusurile, maioneza si smântâna.
3. Se potriveste gustul de sare si piper si cu pasta rezultata se umplu albusurile fierte. Se decoreaza dupa imaginatie cu verdeata si se dau la rece pentru o ora.
Reţete: Ouă coapte în chiflă

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica