Mingiuţe cu brânză

.

Data viitoare când ai invitaţi la masă încearcă această reţetă simplă de aperitiv: mingiuţe cu brânză.
► 450 g făină
► 1/2 ceşcuţă praf de copt
► sare
► 280 g brânză (min 45% grăsime)
► 220 ml lapte
► 50 g unt
► 1 ou

►Se amestecă făina cu praful de copt şi sare. Se dă prin răzătoare brânza şi se amestecă 4/5 din ea cu laptele şi untul topit. Se adaugă această compoziţie peste făină.
► Se împarte aluatul în porţii de aceeaşi dimensiune şi se formează mingiuţe. Se pun în tava de copt, acoperită cu hârtie specială.
► Se ung mingiuţele cu oul bătut, se presară deasupra restul de brânză şi se pune tava în cuptorul preîncălzit. Se coace 15-20 de minute, la 170°C.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton