Aperitiv: Ciupercuţe din ouã fierte şi roşii

De Lumea Femeilor pe

O idee genială pentru o masă în familie.
De aceste minunăţii se pot bucura, însă, şi prietenii care au picat la cină absolut neanunţaţi.

• 4 ouă fierte tari
• 2 roşii medii
• maioneză
• câteva foi de salată
• creson
1. Salata se spală, se curăţă şi se toacă foarte mărunt. Se împarte pe patru farfurii mici.
2. Ouăle se curăţă de coajă şi se aşază şi ele pe farfurii. Roşiile se spală, se taie jumătăţi şi se scobesc de miez cu o lingură. Se aşază pe partea superioară a ouălor, pe post de pălărie.
3. Se pune maioneza într-un şpriţ şi se fac bulinuţe pe fiecare pălărie din roşie. Se asezonează cu cresonul şi se poate servi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro