3 băuturi noi de încercat toamna asta

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Miercuri, 09 noiembrie 2016, 13:57

Toamna asta renunță la ceaiurile și cocktailurile banale cu care te-ai obișnuit până acum. Încearcă trei băuturi noi, pentru toate ocaziile: ceaiul japonez matcha, ca să-ți începi ziua plină de energie, punchul reinventat, pentru petrecerile cu prietenii, și cocktailurile care strălucesc în întuneric, pentru nopțile cu petreceri fierbinți!

DESCOPERĂ CEAIUL MATCHA!
Matcha este noul trend în materie de ceaiuri. Vine din Japonia sub forma unei pudre delicate, obţinută prin măcinarea frunzelor de ceai verde. Pudra se amestecă cu apă fierbinte, cu o perie specială din bambus. Dacă până nu demult era consumată doar de călugării budiştii, acum a dat naştere unei adevărate mode. Este infuzată în cocktailuri şi chiar folosită chiar ca aromă pentru deserturi!

 

PUNCH PARTY
Vremea cocktailurilor simandicoase a trecut! Se poartă din nou bătrânul… punch, acum reinventat și mai aromat ca niciodată. Un bol imens de punch nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere trendy cu prietenii! In privința aromelor, lasă frâu liber imaginației. Ai de ales între vișine, struguri, pepene, portocale și orice alte fructe îți vin în minte! Enjoy!

fruit-punch

 

COCKTAILURI STRĂLUCITOARE
Nopțile fierbinți merită să fie… iluminate cu cocktailuri care strălucesc, la propriu! Există câteva lichide care strălucesc în întuneric (mai precis, în lumina neagră): apa tonică, băuturile energizante cu vitamina B, laptele, mierea, caramelul, băuturile gen Sprite. Le poți combina sub diverse forme pentru a obține cocktailuri strălucitoare (găsești tutoriale pe YouTube).

glow-cocktail

 

Foto: Hepta, Pinterest

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro