COMPATIBILITATE

Femeia Vărsător și bărbatul Leu

Mai bine nu Doar prieteni Sex si atat Relatie Pregatiri de nunta
80%

La tot pasul, auzi zicala: contrariile se atrag. În astrologie, parteneriatul a două zodii opuse este de bun-augur, însă doar dacă se întrunesc anumite condiţii. Leul este semnul tău diametral opus în zodiac, ceea ce e un prim indiciu al unei compatibilităţi peste medie.

Vrea să fie în centrul atenției

Aspecte negative: Nu are rost să ne ascundem: şi tu, şi bărbatul Leu sunteţi egocentrici, ceea ce înseamnă că va trebui să vă adaptaţi pretenţiile unul la celălalt. Nevoia de celebritate a Leului ar putea să îţi pară exagerată, iar lui i se va părea că îţi pasă mai mult de concepte decât de oameni.  Leii, oricât de paradoxal pare, sunt conservatori. – ţin la uzanţe şi la cărări bătătorite. Pe tine nu te deranjează să comiţi pe ici, pe colo, câte o ireverenţă ca să schimbi convenţiile învechite. Evident, Leul va sări la atac.

Uniţi-vă forţele

Aspecte pozitive: Parşivul Leu e incitat de setea ta intelectuală pentru cunoaştere şi schimbare… dar ştie şi că asta ar putea fin în defavoarea personalităţii lui care adoră să i se acorde atenţie. Să nu uităm că leul e semn de Foc şi drept urmare, mai emotiv şi mai spontan în reacţii decât tine.

În ochii lui, ai o aură extrem de charismatică, şi uneori veţi fi chiar într-o competiţie pentru atenţia şi admiraţia semenilor. În loc să vă disputaţi aceste lucruri, mai bine uniţi-vă forţele şi puneţi-vă calităţile în comun – amândoi veţi fi impresionaţi plăcut de feedback-ul primit astfel.

Cât despre latura sexuală a relaţiei voastre…  cuvântul de ordine e “încins”! Motivele de ceartă şi diferenţele dispar când tu şi Leul tău treceţi de partea cealaltă a uşii dormitorului. Aici, acordul este perfect şi nu este nevoie de cuvinte.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu empaticii Peşti, cu Taurii, bărbaţi “de cas㔺i cu Berbecii şi Săgetătorii, tot semne de foc.

Horoscop
1
1
Luna Plina Albastra

Cum îți influențează zodia Luna Plină în Balanță din 31 martie

Horoscop Dragobete
Compatibilitate
Vezi compatibilitatea
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: