COMPATIBILITATE

Femeia Vărsător și bărbatul Capricorn

Mai bine nu Doar prieteni Sex si atat Relatie Pregatiri de nunta
40%

Eşti o combinaţie contradictorie de influenţe astrale, ceea ce explică dificultatea celorlalţi de a găsi o tiplogie fixă în care să te încadreze.

Două feţe ale aceleiaşi monede

Cu bărbatul Capricorn ai în comun influenţa lui Saturn, o planetă stabilă şi previzibilă. El, Capricornul, chiar este previzibil, însă tu te bucuri şi de influenţa lui Uranus, planeta intuiţiei şi a evoluţiei.

Aspecte negative: Capricornul este un tradiţionalist şi un conservator neclintit, iar tu consideri că regulile sunt făcute nu pentru a fi încălcate, ci pentru a fi puse la îndoială şi renegociate din când în când, ceea ce îi va zgâlţâi puţin convingerile şi domnului Capricorn . Gusturile voastre diferă radical în mai toate domeniile: lui îi place mobila tradiţională, preferabil cea moştenită de la bunica, în timp ce tu te dai în vânt după designul modern, lui îi place jazz-ul New Orleans, tu asculţi Mika… Dar poate că sunteţi cele două feţe ale aceleiaşi monede.  Capricornul are nevoie de un imbold să iasă din închistare, iar tu ai nevoie de o mână fermă care să ţină portofelul închis… ştiut fiind apetitul tău pentru cumpărături impulsive şi în exces.  În plus, s-ar putea să îl şochezi pe Capricorn cu apucăturile tale în dormitor. Şi în această privinţă, e cam rezervat.

Dacă reușești să îl faci să se deschidă…

Aspecte pozitive: Alături de Capricorn poţi vedea cum,  treptat- treptat,  încep să îţi meargă afacerile şi să strângi o avere frumuşică,. Deoarece el ştie când e cazul să investeşti, în ce, dar şi când e cazul să te abţii de la cheltuieli.

Capricornii au o latură emoţională dezvoltată, dar pe care cu greu o împărtăşesc  cu ceilalţi. Dacă reuşeşti să-l faci să se deschidă faţă de tine, te vei bucura de o relaţie caldă şi apropiată.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu bărbaţii din zodia Rac şi cu Fecioarele, dar şi cu Gemenii şi Balanţele.

Horoscop
1
1
Venus in pesti. cum influenteaza zodiile

Noroc în dragoste și realizări pentru majoritatea zodiilor. Venus, Micul Benefic și Planeta Iubirii, intră în Pești

Horoscop Dragobete
Compatibilitate
Vezi compatibilitatea
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: