COMPATIBILITATE

Femeia Rac și bărbatul Gemeni

Mai bine nu Doar prieteni Sex si atat Relatie Pregatiri de nunta
60%

Combinaţia dintre Rac și Gemeni este una bazată pe încredere şi dăruire totală.

Vă anticipați nevoile

Sunteţi firi altruiste care se îngrijesc de sentimentele partenerului. Veţi găsi confort unul în braţele celuilalt şi veţi fi dispusi să vă implicaţi total în cuplu, chiar de la început. Vă satisfaceţi orice dorinţă şi nu vreţi să vă dezamăgiţi. Cu timpul veţi învăţa chiar să vă anticipaţi nevoile. Scopul vostru este să întemeiaţi o familie unită, având ca fundament un respect reciproc de neclintit.

Manipulare emoţională

Aspecte negative:  Firi puternice și încăpățânate, aveți amândoi schimbări de dispoziţie bruşte şi o nevoie acută de atenţie din partea celuilalt. Trecerea de la o stare la alta poate răni sentimentele celuilalt şi nevoia de atenţie se manifestă. Aşa că trebuie să aveţi grijă la aceste două aspecte care se întrepătrund. De asemenea, vă stă în fire să apelaţi la… manipulare emoţională ca să obţineţi atenţia dorită.

Aspecte pozitive:  Cu timpul veţi învăţa să vă ghiciţi stările de spirit şi nu veţi mai pica în capcana sensibilităţii excesive. Fiind intuitivi, veţi descifra gândurile şi emoţiile celuilalt şi nu veţi mai recurge la manipulare.  Amândoi vă bucuraţi de cămin, de activităţile facute în casă: gătit, decorat, chiar şi curăţenie… dacă e făcută în doi. Viaţa sexuală vă îndeplineşte amândurora nevoile primare: afecţiune şi comuniune emoţională… în aşternuturi.

Compatibilităţi similare peentru femeia Rac: Fecioara îţi dă siguranţă, iar Taurul romantism.

Horoscop
1
1
Carte in functie de zodie

Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Horoscop Dragobete
Compatibilitate
Vezi compatibilitatea
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: