Principalul client BitDefender: utilizatorul roman

De Unica.ro, pe
Razvan Valceanu

Country Manager Romania, BitDefender

BitDefender este singurul producator autohton de solutii antivirus din Romania. Teste internationale de prestigiu au clasat de foarte multe …
Razvan Valceanu – Country Manager Romania, BitDefender

BitDefender este singurul producator autohton de solutii antivirus din Romania. Teste internationale de prestigiu au clasat de foarte multe ori produsele noastre deasupra multor competitori mai puternici ca noi, ceea ce ne demonstreaza inca o data ca facem un lucru de calitate, care la nivel international este extrem de apreciat. De asemenea tehnologiile utilizate in aceste produse sunt create de specialisti romani care lucreaza in BitDefender, acestea fiind patentate, inca o dovada a faptului ca Romania dispune de oameni inteligenti si ca pot face produse foarte bine apreciate pe pietele internationale si la nivel global.

Pentru noi Romania ramane piata mama si toate proiectele pe care le dezvoltam pe plan local au o importanta majora. Este important de retinut faptul ca ne adresam in primul rand utilizatorului roman, el este principalul nostru client si dorim sa ne pastram notorietatea in Romania. Suntem un produs romanesc la standarde internationale avand certificari si recunoasteri din partea unor institutii de prestigiu la nivel mondial.

Carmen Nita – Marketing Coordinator BitDefender

2004 a fost anul in care am inceput sa lucrez in BitDefender ca si Content Manager. Acum lucrez ca Marketing Coordinator pentru piata din Romania dupa ce am trecut prin mai multe functii in cadrul departamentului comercial. Ca si companie, ma simt onorata ca lucrez aici. Ca si produse, sunt fanul lor. Ca si brand, ma identific cu dinamismul sau, aceasta prospetime si spiritual tanar pe care il afiseaza.

Una dintre cele mai frumoase amintiri ma duc cu gandul la „echipa” BitDefender. Sunt acele momente legate de entuziasmul cu care se deruleaza unele proiecte, de implicarea si pasiunea ce se regasesc in ochii tuturor atunci cand „alergam” dupa descoperirea celei mai bune solutii pentru protejarea clientilor nostri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!