Managerii anului 2009 în România

De Unica.ro pe

Aseară, în Capitală, a avut loc cea de-a doua ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă organizată de HR Club. În urma evenimentului au fost desemnaţi cei mai buni manageri generali…

…ai anului 2009 în România, cei mai performaţi manageri de linie ai anului şi cele mai bune proiecte de resurse umane.

Distincţia de Managerul General al anului 2009 a fost primită de Călin Drăgan, CEO Coca Cola HBC România.
La categoria „managementul schimbării” a câştigat Cornelia Coman, CEO al companiei ING Asigurări Viaţă, la categoria „managerul de resurse umane”, Shachar Shaine, CEO la Tuborg România, pentru categoria „investiţia în oameni” şi nu în ultimul rând Wargha Enayati, care a primit premiul special pentru „antreprenoriat”.

Cei mai performanţi manageri de linie din 2009 au fost Paula Geza, director al Grupului Comercial Sud în cadrul Unicredit Ţiriac Bank şi Iulia Rosian, chief operating officer la Sandoz România. Aceşti doi manageri au reuşit în 2009 să îşi menţină echipa unită, motivată şi optimistă, prin implicarea activă în dezvoltarea oamenilor, alături de care au obţinut rezultate excepţionale într-un an dificil.

Premiul pentru Cel mai bun proiect de Resurse Umane al Anului a fost acordat de juriul HR Club companiei Coca Cola HBC România pentru proiectul de consolidare al brandului de angajator derulat anul trecut şi companiei Honeywell Life Safety România pentru implementarea unui proces organizaţional de coaching la nivel de leadership al organizaţiei.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro