BitDefender, tehnologie made in Romania (Video)

De Unica.ro, pe
BitDefender

este cel mai puternic brand romanesc de high-tech, singurul prezent în top 10 mondial, pe segmentul său. Este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii …
BitDefender este cel mai puternic brand romanesc de high-tech, singurul prezent în top 10 mondial, pe segmentul său. Este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor, atestate pe plan internaţional.

Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de prevenţie proactivă a pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare rapidă. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă.

Si totusi… ce este BitDefender? ,,Este singurul producator roman de solutii software impotriva amenintarilor de securitate. Prin cele mai intalnite amenintari sunt spam-ul (mesajele nesolicitate), virusii si phishing-ul (furtul de identitate)”, spune Razvan Valceanu – Country Manager Romania, BitDefender.

Pentru a intelege mai bine de ce PC-ul tau are nevoie 24h din 24 de produsele BitDefender, o sa-ti explic ce face ,,dusmanul”, pe nume virus. Virusul este o aplicatie care este programata sa „intre” de la distanta si sa sustraga informatii confidentiale despre utilizator. Totul se realizeaza prin conexiunea la Internet, printr-un USB stick infectat, o discheta.

,, Este vital pentru oricine doreste sa navigheze pe Internet in siguranta. BitDefender nu este o simpla solutie software, instalata si pe care o folosesti rar sau mai deloc. Este chiar instrumentul care iti garanteaza siguranta ta online, a familiei tale – datorita unei functii de Control Parental prin care poti superviza modul in care copiii tai interactioneaza online pe diverse site-uri – si nu in ultimul rand, iti garanteaza ca orice tranzactie online este sigura. Functioneaza pe fundal, avand anumite setari prestabilite pentru ca tu sa poti naviga linistit pe internet. Se actualizeaza in fiecare ora si iti arata daca ceva nu e corect stabilit sau daca s-a intamplat ceva pe care nu stie cum sa il trateze si are nevoie de interventia ta”, adauga Razvan Valceanu.

Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări. Daca esti utilizator de PC te anunt ca BitDefender ofera protecţie antivirus, antispam, antispyware, antiphishing, firewall, precum şi opţiuni de control parental, optimizarea calculatorului şi backup de date. Daca lucrezi in alta tara, nu trebuie sa-ti faci probleme, gasesti produsele BitDefender in 100 de tari, acestea fiind disponibile in 18 limbi.

Il gasesti la magazinele de specialitate ambalat extrem de atractiv. Este o cutie glossy, in culori constrastante negru/rosu/alb cu partea de jos rosie, care atrag imediat privirile; e usoara si practica.

Nu trebuie sa fii expert in calculatoare pentru a putea folosi produsele oferite de aceasta marca romaneasca. Sunt dotate cu programe asistent cu ajutorul cărora pot fi instalate foarte simplu. Deasemenea, daca simti ca lucrurile scapa de sub control si iti tremura degetul deasupra tastei enter, nu ezita, contacteaza echipa de relaţii cu clienţii; este disponibilă 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!