Zodiile şi extratereştrii

De Corina Buhagiar, pe

Văsătorii cred cu tărie că există şi vom fi contactaţi în curând, Taurii consideră subiectul un pic ridicol, iar Balenţele se întreabă… câte picioare au.
Berbec: Prea preocupat de chestii imediate, ar putea să refuze acest subiect. Pentru el sunt interesante mai ales conotaţiile militare, şi probabil că i-a plăcut un film ca „Independace Day”.

Taur: Să fim serioşi… Un Taur uitându-se noaptea după OZN-uri e mai puţin probabil decât un Săgetător abstinent. Explorarea resurselor de pe altă planetă, asta da! Dar să o găsim populată… nu prea crede.

Gemeni:
Nu există subiect de conversaţie la care Geamănul să nu aibă ceva de spus. Cu atât mai puţin un subiect atât de pasionant ca OZN-urile şi extratereştii. Dacă îl laşi, ar putea să-ţi împuie capul toată noaptea.

Rac:
Îi plac poveştile romanţioase, de genul celei din „E.T.” cu extraterestrul abandonat, tânjund să se reîntoarcă acasă. Dar cinstit vorbind nu crede cu adevărat în povestea asta.

Leu:
Un adept înfocat, indiferent dacă pentru „pentru” sau pentru „contra”. Mândru în general de progresele realizate de umanitate, îi vine greu să accepte că ar putea exista civilizaţii mai tari decât a lui.

Fecioară: La cât e de pragmatic, e interesant că-i plac SF-urile, mai ales cele foarte inteligente. Însă pentru el rămân de obicei la stadiul de poveşti sau simplu exerciţiu intelectual „ce-ar fi dacă”.

Balanţă: Oare există?… Oare nu există?… Pentru Balanţă şi probleme mai puţin controversate sunt în ceaţă. Dar o amuză să-şi imagineze cum ar trebui schimbat concursul Miss Univers, în caz că apar şi alţi participanţi.

Foto:Shutterstock
Scorpion:
Fascinaţia pentru ocultism poate include povestea cu extratereştii, mai ales dacă găseşte conexiunile cu teoria conspiraţiei. Îl interesează, de asemenea oare cum se reproduc?

Săgetător: E gata să pornească primul într-acolo, în caz că s-ar cere voluntari. Şi e dispus să îi înveţe integrale pe nişte extratereştrii care nu au nevoie de ele. Sau măcar câteva mostre de filozofie pământeană.

Capricorn: Preferă să pună mâna, să studieze şi să se asigure înainte de a-şi da cu părerea într-un subiect atât de controversat. Cel mai probabil o să se abţină de la comentarii care i-ar putea afecta imaginea de persoană serioasă.

Vărsător: Cel mai vizionar dintre semne are probabil propia sa teorie despre viaţa extraterestră. E convis că ne vor contacta, mai devreme sau mai târziu, sau chiar că tehnologia modernă li se datorează.

Peşti: Pentru Peşti subiectul este palpitant, iar el se află cel mai probabil de partea celor care cred în existenţa extratereştrilor. La urma urmei, cum spunea pesonajul din „Conatct”, dacă am fi doar noi, înseamnă că Dumnezeu a făcut o „grozavă risipă de spaţiu”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro