Cum se comportă zodiile la piscină

De Corina Buhagiar pe

Acum că s-a făcut cald, la un ştrand, un bazin sau piscină e cel mai probabil să întâlneşti nativi din toate zodiile. Îţi va fi uşor să îţi dai seama cu cine ai de-a face, dacă te citeşti cum se comportă zodiile la piscină.

Berbec: El este cel care sare în piscină, în ciuda afişului care spune clar: „Săritul interzis”. Nu vede rostul intratului gradat în apă, contrastul între aerul cald şi apa rece pare să-l amuze şi învioreze.
 
Taur: Taurul nu se oboseşte să se ude decât dacă e sigur că bazinul este select şi serviciile de cea mai bună calitate. Îl găseşti în zona aceea a piscinei unde chelnăriţe în bikini îi aduc un coctail chiar acolo, în apă.
 
Gemeni: Se bălăceşte cu entuziasm şi veselie. Chiar dacă îi place ideea de a arde calorii înot, nu uită că partea fun e cea care contează. Îl recunoşti cu uşurinţă, el e cel care are telefonul mobil cu el în apă. Sau pe prosop, în imediata apropiere.
 
Rac: Ca semn de apă, cu greu îl poţi convinge să mai stea şi la soare. Ar fi în stare să rămână exclusiv în apă, până i se murează toate degeţelele. Pentru el nu e o distracţie între prieteni, ci mai degraba un date romantic…
 
Leu: Nu-i place să înoate pe sub apă: acolo e prea linişte şi nici nu poate să socializeze. Mai degrabă pe deasupra, unde toată lumea poate să-i admire stilul sau muşchii bine făcuţi.
 
Fecioară: Va avea evidente reţineri înainte de prima intrare în apă, dacă stă să analizeze probabilitatea de a contacta vreo boală de-acolo sau numărul de microbi pe metrul cub. Dar nu va pierde ocazia de a arde nişte calorii într-un mod sănătos.
 
Balanţă: Preferă să se aşeze pe un colac supradimensionat care să o plimbe pe râul artificial, în timp ce stă de vorbă cu vreo cunoştinţă de pe colacul alăturat. Cu ocazia turului astfel efectuat ocheşte toate persoanele cu care merită să flirteze.
 
Scorpion: Nu-i plac bazinele, preferă marea sau lacurile naturale. Sau măcar jacuzzile cu mulţi bulbuci, ca să nu se vadă ce face el cu mâinile pe fesele tale. E o persoană profund acvatică, dar de ape adânci şi ceva mai tulburi…
 
Săgetător: Râde cel mai tare şi înoată cel mai repede. Adică la întrecere cu vreun Berbec. Pe care o să-l lase să câştige, fiindcă el e oricum ocupat să flirteze cu femeile cu muşchii cel mai bine conturaţi din incintă.
 
Capricorn: Este persoana care nu priveşte nici în dreapta, nici în stânga. Numai înainte, când îşi face turele de bazin, sau în revista de specialitate pe care şi-a adus-o cu el, când e pe margine.
 
Vărsător: Va privi în jur cu interes, găsind cel puţin 3 îmbunătăţiri care s-a putea aduce locului. De obicei e înconjurat de prieteni, dar dacă vine singur nu se sfieşte să între în vorbă cu cele mai dubioase personaje prezente acolo.
 
Peşti: Savurează comuniunea cu apa, elementul său preferat. În general lichidele îl încântă, inclusiv sub forma unui coctail uşor alcoolic. Bărbatul Peşti nu e nevoie să agaţe la ştrand. De obicei e suficient să se lase agăţat…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro