Zodiile care încep anul 2017 cu dreptul

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 15:20
Începutul noului an este un prilej de bucurie pentru toată lumea, însă cinci din cele 12 zodii ale horoscopului vor fi privilegiate de astre. Acești nativi încep anul cu dreptul și vor avea noroc pe toate planurile. Află dacă te numeri printre norocoși:

Citește și – Horoscop celtic: Află ce dezvăluie arborele zodiei tale despre destinul tău

Berbec

Oportunitățile pe plan professional vor domina începutul lui 2017 pentru nativii din zodia Berbec. Pentru cei care nu și-au găsit încă jumătatea, șansele le surâd în noaptea dintre ani, astfel că în 2017 nu vor mai fi singuri.

Rac

Pe plan personal, începutul noului an vine cu multe evenimente fericite, fie că este vorba de faptul că îți întâlnești jumătatea sau faci un pas important în relația de cuplu în care ești deja implicat. La locul de muncă, reușești să duci la bun sfârșit activitățile pe care le-ai început și le doreai finalizate.

Leu

După atâtea eforturi depuse în 2016, mai ales la locul de muncă, a sosit timpul să culegi roadele, fapt ce se regăsește și în plan financiar. Începutul noului an vine cu o stimulare și mai mare a creativității, astfel că faima mult visată este pec ale să devină realitate.

Scorpion

Noaptea dintre ani va fi una magică pentru nativii zodiei Scorpion pentru că o dorință mai veche se va transforma în realitate. Fie că îți faci planuri de nuntă sau îți mărești familia, îi vei surprinde pe cei dragi cu vestea cea mare.

Pești

În primele zile ale lunii ianuarie vei recupera o sumă importantă d bani, de care aveai mare nevoie, mai ales că ai cheltuit o sumă importantă de bani pe cadourile de Sărbători. În același timp, la locul de muncă vei avea o discuție serioasă cu partenerii tăi, care îți va influența viitorul în mod pozitiv.

Citește și – Ce aduce solstițiul de iarnă – cea mai lungă noapte din an

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!