Ce sport faci în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar pe

Performanţele în sport, sau numai să te ţii de promisiunea de a folosi abonamentul de la sală, sunt influenţate şi de predispoziţia astrologica.
Berbec: Dinamismul tău nativ îşi găseşte foarte bine exprimarea într-o sală de sport. Concurenţa te stimulează şi îţi place senzaţia de învingător. De cele mai multe ori tu eşti cea care îţi tragi prietenele după tine la sport.

Taur:
Sportul nu e domeniul tău preferat, fiindcă eşti destul de comodă. Dar dacă se tranformă în pasiune, îţi dedici pentru el toate resursele. Sau… poţi să să îl combini cu  afaceri, ca Ion Tiriac, sau cu publicitate, ca David Beckam.

Gemeni: Eşti dibace mai ales la sporturile de viteză, care necesită agilitate, cum ar fi ping-pong sau badminton. Dar şi la volei, handbal sau tenis, care folosec mult mâinile. Dar, la urma urmei, n-ai nevoie de sport ca să fii în formă.

Rac: Nativii acestei zodii sunt excelenţi fani ai sportului, dar nu i se dedica de multe ori şi ca practicanţi. Fireşte că există şi excepţii, de exemplu Ilie Năstase. Ai un talet nativ pentru înot sau sporturi acvatice.

Leu: Tu, dacă ţi-ai propus să faci sport, atunci faci sport! Ai resurse deosebite pentru asta, dar nu eşti întotdeauna interesată să le foloseşti. În orice caz, dacă te nimereşti la un sport de echipă, tu vei fi liderul…

Fecioară:
Se prea poate ca şahul să te atragă mai mult decât sporturile care folosesc muşchii striaţi. Dar cum eşti conştiincioasă şi răbdătoare e posibil să relizezi în sport mai mult decât alţii nativ mai talentaţi.

Balanţă: Ţie ţi se aplică glume aceea din copilărie.. „Ce sport faci? Aruncatul cu privirea!” Eşti trasă mai mult de artă aşa că sporturile tale preferate sunt dans sportiv, gimnastică sau fitness pe muzică.

Scorpion: Eşti dintre cei care ar fi gata să muşte din ei înşişi în caz că au pornit pe un astfel de drum. Totul sau nimic, e deviza ta, iar când spui TOTUL, atunci chiar asta înseamnă! Vezi exemplul Nadiei Comăneci…

Săgetător:
Eşti o sportivă prin excelenţă. Pari că te-ai născut pentru mişcare, mai ales ăn aer liber. Cel mai probabil îţi place echitaţia sau, de ce nu, trasul cu arcul. Ca să se fii cât mai în ton cu zodia ta.

Capricorn: Şi tu te numeri printre nativii cu resurse vitale bune şi talent pentru sport. Mai ales ca tot ce faci îţi place să fie făcut ca lumea! Un exemplu de talentat din această zodie ar fi Adrian Mutu.

Vărsător: Poţi fi o excelentă sportivă, daca faci din asta un ideal pe care să îl umrezi orice ar fi. Cel mai bine te prind sporturile de echipă, unde altruismul şi bunăvoinţa ta înfloresc, după exemplu Vărsătorului Gheorghe Hagi.

Peşti: Fiind semn de Apă s-ar părea ca acolo să te simţi în elementul tău, chiar şi pentru sport. Altfel, e posibil să te atagă mai mult yoga sau alte practici psiho-somatice mai mult decât cheltuitul energiei pe sport.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro