Horoscop: Ce îi place mai mult decât sexul în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Taurul preferă o cină delicioasă în locul unei partide de sex, în timp ce Capricornul ar alege oricând să muncească. Vezi ce îi place iubitului tău mai mult decât sexul!

Berbec – îi plac provocările

Nimic nu îi place mai mult decât să fie provocat, atât pe plan sexual, cât şi pe alte planuri. Deci dacă pe undeva îl aşteaptă o provocare, o competiţie, o aventură, le va prefera pe acestea în locul unei partide de sex. Dacă sexul îi oferă o provocare, balanţa se înclină în cealaltă direcţie.

Taur – îi place mâncarea bună

Taurul apreciază toate plăcerile vieţii, iar mâncarea este una din ele. Dacă nu ai chef de sex într-o seară, aşteaptă-l cu o mâncare bună şi nu îi va părea rău că a ratat o partidă de sex. Îi plac experienţele exotice, noutăţile, iar dacă nu vrei sau nu poţi să i le oferi pe plan sexual, oferă-i exotisme culinare şi va fi la fel de fericit.

Gemeni – îi place să discute

O discuţie interesantă, o dezbatere pe o anumită temă, şansa de a-ţi transmite cunoştinţele lui…. toate îi plac mai mult decât sexul. Bărbatul Gemeni adoră să borbască, să comunice, deci o cină nu foarte pretenţioasă şi o discuţie care să-i stimuleze intelectul îl pot ajuta să treacă peste o partidă de sex ratată sau care nu poate avea loc.

Rac – îi place să fie alintat

Pentru Rac, nimic nu e mai plăcut decât să fie alintat. Desigur, i-ar plăcea să ajungă acasă şi să-l aştepţi într-o lenjerie intimă foarte sexy. Dar şi mai mult i-ar plăea să ajungă acasă după o zi plină şi să-l aştepţi cu mâncarea lui preferată pe masă, o cadă plină cu spumă, iar la final să-l iei în braţe şi să-l mângâi pe păr.

Leu – îi place să fie lăudat

Când este lăudat, Leul uită şi de sex, şi de mâncare, şi de orice altceva. Orgoliul lui este atât de mare, încât nu îşi doreşte decât să fie în centrul atenţiei. Întreabă-l ce a făcut la serviciu, miră-te că a reuşit atâtea într-un timp atât de scurt, laudă-i inteligenţa şi puterea de muncă… nu-i va mai trebui nimic.

Fecioară – îi place să fie totul perfect

La începutul unei relaţii, orice i se pare mai bun decât sexul. E pudic, rezervat, ruşinos şi ar face orice numai să nu ajungă în pat cu o femeie pe care abia o cunoaşte. Fecioara preferă să admire o femeie perfectă, o casă perfect aranjată, o masă perfect aşezată, etc. Perfecţiunea – sau ceea ce consideră el a fi perfecţiune – îl fascinează şi îi fură ochii.

Balanţă – îi place rafinamentul

Atât în pat, cât şi în afara lui, Balanţele preferă rafinamentul, eleganţa. Dacă ar fi să aleagă altceva în locul unei partide de sex, aceşti bărbaţi ar putea alege o discuţie inteligentă, o mâncare franţuzească rafinată, un spectacol de teatru sau operă. Sunt lucruri care îl atrag ca un magnet şi îl fascinează.

Scorpion – nimic nu îi place mai mult ca sexul

Pasionalul Scorpion ridică sexul la rangul de artă şi dacă alte zodii pot găsi lucruri mai plăcute decât sexul, el ar renunţa la orice altceva pentru o partidă plină de pasiune. Nici mâncare, nici banii, nici muzica… nimic nu i se pare mai plăcut în compania femeii iubite. Dar ştie să-şi aleagă partenerele astfel încât şi ele să aprecieze la fel de mult sexul pasional.

Săgetător – îi plac plimbările

Săgetătorul ar renunţa oricând la sex pentru o excursie interesantă sau măcar o plimbare prin oraş, în locuri pe care nu le-a mai văzut. Îi place să descopere locuri noi, să exploreze, să meargă pe cărări nebătătorite. Dacă poţi să-i oferi aşa ceva, nu va mai avea nevoie nici măcar de sex.

Capricorn – îi plac banii

Capricornul are nevoie de siguranţă emoţională, dar mai ales materială. Şi este gata să muncească aricât e nevoie pentru a câştiga bani. Aşa că nu trebuie să te mire dacă refuză o partidă de sex pasional pentru că are ceva de lucru. Munca şi banii pe care îi câştigă muncind sunt pentru el cele mai importante lucruri din lume.

Vărsător – îi place libertatea

Să facă ce vrea, când vrea – acesta e visul lui. Libertatea pe care i-o oferă banii, libertatea într-o relaţie sunt lucruri foarte importante pentru el şi nu va renunţa la ele de dragul sexului. Dacă ar fi să aleagă între a fi un burlac liber ca pasărea cerului şi a fi un bărbat căsătorit cu o viaţă sexuală împlintă, ar alege oricând a doua variantă.

Peşti – îi place romantismul

Nu are nevoie de sex dacă îi oferi lucrul care îi place şi mai mult: romantismul. Asta poate însemna o plimbare sub clar de lună, o declaraţie de dragoste, o poezie scrisă pentru el, o cină cu lumânărele, un cadou. Îi place să se simtă iubit şi să dăruiască iubire, sentimentele fiind pentru el mai important decât partea sexuală a unei relaţii.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!