Zodii care s-ar putea prăbuși în 2016

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 07 iulie 2016, 16:30
Situația financiară precară pe care o rezervă astrele anul acesta pentru două dintre reprezentantele zodiacului le va atrage numai probleme, atât pe plan sentimental, cât și social.

Nu este un an tocmai bun din punct de vedere financiar pentru zodiile Taur și Balanță.

Taur

Deși se spune că Taurul este o zodie la care trag banii, 2016 nu este deloc un an bun pentru tine. După un 2015 cu probleme, anul 2016 este unul în care va trebui să te refaci. Este important să fii atentă la toate deciziile pe care le iei pentru că altfel, în loc să renaști din propria cenușă, așa cum ți-ai propus, riști să decazi și mai mult. Poate fi anul în care te prăbușești de tot: nu vei mai ști pe unde să scoți cămașa din punct de vedere financiar și nimeni nu va mai avea resurse să te ajute. Din această cauză trăiești în nesiguranță, lucru care te face să devii irascibilă și să nu mai poți comunica așa cum trebuie cu cei din jur.

Citește previziunile zilnice pentru zodia Taur

Va fi afectată relația de cuplu, relația cu rudele, cu prietenii. Atenție mare la hotărârile pe care va trebui să le iei în lunile iunie și septembrie, pentru că îți pot schimba viața. Dacă nu alegi cum trebuie, la sfârșitul anului te vei simți secătuită de puteri, fără o direcție clară în viață, dezamăgită și în pragul colapsului.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2