Zodii care au tendința de a înșela în luna noiembrie 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 07 noiembrie 2019, 12:31
Așa cum există zodii care au noroc în dragoste în luna noiembrie 2019, la fel există și zodii pe care le urmărește ghinionul în amor.

Prezența lui Venus, planeta iubirii, în zodia Săgetător, cel mai excentric semn al zodiacului, este de bun augur pentru zona sentimentală, însă poate aduce și derapaje pentru anumite zodii. Săgetătorul este o zodie caracterizată de exuberanță, extravaganță, o zodie care iubește independența și libertatea. Nativilor Săgetător le place să încalce regulile, să provoace, să surprindă, sunt adepții schimbărilor, ba chiar le caută pentru a nu se plictisi.

Ei bine, dacă privim situația din acest unghi, putem afirma cu tărie că Venus, planeta iubirii, în tranzitul său prin Săgetător, care va dura până pe 26 noiembrie, va aduce această poftă de a trăi iubirea la cote maxime, va induce dorința de a experimenta ceva nou, mai ales dacă vorbim de cupluri în care s-a instalat monotonia. De aceea, acei nativi care sunt guvernați de Venus în sectorul sentimental și relațional s-ar putea lăsa pradă infidelității mai mult decât ceilalți.

Zodii care au tendința de a înșela în luna noiembrie 2019

Persoanele care s-au născut sub aceste zodii sau au ascendentul în aceste zodii vor fi predispuse să înșele în luna noiembrie 2019!

Vezi aici și care sunt zodiile care pierd bani în luna noiembrie 2019!

Taur

Având în vedere că zodia Taur este guvernată de Venus, iar planeta iubirii, în tranzitul său prin Săgetător, activează întocmai  casa intimității și a sexualității, probabilitatea ca acești nativi, caracterizați de statornicie și stabilitate în dragoste, să fie tentați să calce strâmb este foarte mare. Aventurile sexuale, fără obligații și resentimente ar putea cuceri imaginația nativilor în luna noimbrie. În plus, Mercur le guvernează sectorul relațiilor, iar acesta fiind retrograd până pe data de 20 noiembrie în zodia Scorpion (zodia parteneră a Taurilor) le va induce nevoia de a-ți reevalua relația cu partenerul de viață. Ei bine, acolo unde lucrurile nu mai funcționează, unde monotonia s-a instalat, Taurii pot fi tentați să încerce lucruri noi.

Balanță

Nu doar faptul că Venus le este guvernatoare acestor nativi, ci și faptul că Marte, planeta sexului, se află în tranzit prin zodia lor până pe 20 noiembrie, poate favoriza o creștere a libidoului pentru Balanțe. În plus, Venus este planeta care guvernează sectorul sexului pentru Balanțe și cum în noiembrie primește vibrația Săgetătorului este lesne de înțeles că atracția pentru aventură, pentru plăcerile intime și sexuale va fi acum mult mai mare ca de obicei.

Scorpion

Venus guvernează relațiile celor născuți în zodia Scorpion și cum planeta iubirii este amprentată de energia Săgetătorului nu ar fi exclus ca și acești nativi să aibă tentația să calce strâmb ca urmare a monotoniei instalate în relația lor de cuplu. În plus, acest argument poate fi susținut și de faptul că Mercur retrogradează în semnul lor și îî obligă să intre într-un amplu proces de reevaluare, proces care vizează înclusiv partenerul de viață și care se va încheia în aceeași perioadă în care Marte, planeta sexului și guvernatorul lor secundar, le va tranzita zodia.

Capricorn

Rigidul și sobrul Capricorn poate fi mai tentat ca niciodată să înșele în această perioadă pentru că Venus este planeta care îi guvernează iubirea, aventurile sentimentale și distracțiile, iar în tranzitul său prin Săgetător poate aduce un fost partener din trecut, poate reaprinde o pasiune mai veche care, fie a fost inhibată la momentul respectiv, fie a fost ascunsă, fie a fost doar parțial consumată.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!