Ce ne aşteaptă în zodia Racului

De Corina Buhagiar pe

Soarele a intrat în Rac şi toată atmosfera subtilă astrală s-a schimbat. Dacă eşti atentă, vei simţi că emoţiile şi sentimentele încep să câştige teren în faţa gândurilor sau a ideilor.
Pentru perioada care urmează vei putea constata o introvertire, o întoarcere spre tine însăţi, comparativ cu perioada precedentă unde comunicarea cu alţii era esenţială. Familia devine mult mai importantă pentru tine şi vei putea să te întorci câtre rădăcini, câtre fundamentul însuţi al fiinţei tale, ca să prinzi noi puteri.

La fel şi Soarele, care a urcat curajos şi vertiginos până în cel mai înalt punct, ca pe urmă să pară că „stă” pe cer (de aici provine cuvantul sol – stiţiu), privind parcă cu regret în urmă, în această perioadă vei avea tendinţa să îţi analizezi şi evaluezi sentimentele, să intri în contact cu natura ta profundă.

În exterior vei putea observa o anumită încetinire a ritmului vieţii. Nu e numai pentru că e foarte cald şi lumea se mişcă mai încet pe caniculă. E şi din motive astrale. După ce primăvara  solicită toate structurile, atât ale naturii, cât şi ale fiecăruia dintre noi, zodia Racului aduce cu ea o anumită nevoie pentru odihnă.

Aşa că e de aşteptat ca siesta la umbră, sau în raza de acţiune a aerului condiţionat, să fie ocupaţia principală a zilei. Sau, mai bine, de ce nu pleci deja în concediu, să te tolăneşti undeva, pe malul mării?…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro