Zodia care face cele mai multe greșeli în dragoste

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 05 aprilie 2022, 14:43
Cu toții am făcut la un moment dat o greșeală majoră în dragoste, care a dus la destrămarea relației de cuplu. Însă există o zodie care are parte constant de eșecuri amoroase din cauza atitudinii ei. Duala, dornică de schimbare și imprevizibilă, această zodie este mereu în cautarea jumătății sale, dar o găsește cu greu.

Citește și – Horoscop matrimonial 2017: Ce zodii se căsătoresc și ce zodii divorțează anul viitor

Ți-ai dat seama despre cine este vorba? Despre nativii zodiei Gemeni, desigur.

Gemenii trec prin multe încercări amoroase de-a lungul vieții și reușesc să sară din eșec în eșec, fără să își piardă speranța în iubire. Fac multe alegeri nepotrivite pe plan sentimental și reușesc să își găsească marea iubire la o vârstă înaintată. Acești nativi sunt extrem de entuziaști atunci când încep o nouă relație, folosesc vorbe mari la adresa partenerului, fac declarații de iubire cu mult șarm pentru că știu să jongleze cuvintele, dar după puțin timp își dau seama că sunt implicați într-o relație nepotrivită.

Cu alte cuvinte, Gemenii nu se pot lăuda cu relații de iubire de durată. Cel mai adesea, se simt dezamăgiți de parteneri la nivel conversațional. Dragostea, relațiile sentimentale și sexuale sunt puse pe un plan inferior satisfacției intelectuale. Le place să iubească, dar o fac mai degrabă pe cale mentală decât emoțională. Savurează aspectele fizice sau emoționale, însă comunicarea intelectuală este cea mai importantă pentru ei.

Acest nativ iubește mai mult mental, mai mult cucerește decât păstrează. Este tentat de flirturi, adulter, fără a se da înapoi de la vreo nouă relație, chiar dacă sunt implicați deja într-o relație. Geamănul este schimbător și rar își păstrează pentru mult timp interesul pentru o persoană.

Nu în ultimul rând, acești native pot fi lipsiți de inițiativă în relația de cuplu. Le este foarte dificil să facă schimbări importante în relație, precum mutatul împreună, căsătoria sau decizia de a deveni părinți.

Citește și – Gemenii își schimbă norocul din decembrie. Ce îi așteaptă până în 2023

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!