Vești bune pentru toate zodiile! Saturn, Marele Malefic, își revine din retrogradare

De Mădălina Manole pe

Săgetător

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul financiar, mai exact în zona banilor obținuți din muncă proprie, iar cei născuți în zodia Săgetător vor observa că li se vor debloca niște finanțe sau vor reuși să intre în posesia unor sume de bani îndelung așteptate.

Capricorn

Saturn, guvernatorul zodiei, revenit în mișcare directă întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, le va oferi celor născuți în zodia Capricorn mai multă forță interioară, mai multă luciditate, dar și o capacitate uimitoare de a-și organiza gândurile și faptele. Nativii vor reuși să ia acum cele mai bune decizii, vor fi inspirați și intuitivi.

Vărsător

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul subconștientului, dar și al sănătății iar cei născuți în zodia Vărsător vor începe să se simtă mai bine, să fie mai energici și să nu mai aibă gânduri pesimiste. Nativii vor ieși din zona de izolare și meditație în care s-au adâncit în ultimele 5 luni și vor căuta să tragă niște concluzii în folosul lor după această perioadă. Preocuparea pentru introspecție și sănătate rămâne în continuare activă, dar cu accente mai optimiste.

Pești

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, iar cei născuți în zodia Pești vor avea acum ocazia să îmbunătățească relațiile cu persoanele din anturaj și vor observa că niște proiecte de viitor pe care le aveau în plan se vor debloca.

Citește și – Marte reintră în mers direct prin semnul Capricorn. Cum influențează zodiile

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3