Vești bune pentru toate zodiile! Saturn, Marele Malefic, își revine din retrogradare

De Mădălina Manole pe

Leu

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul muncii și sănătății, iar cei născuți în zodia Leu vor simți o îmbunătățire a stării de sănătate, dar și deblocarea proiectelor profesionale. Afecțiuni mai vechi cu care nativii s-au confruntat, acum își vor găsi vindecarea, iar bolile cronice se vor ameliora. Dacă până acum au simțit că muncesc în zadar și nu sunt apreciați, de acum vor începe să vadă rezultatele.

Fecioară

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul sentimental, al copiilor, dar și al aventurii și creativității, iar cei născuți în zodia Fecioară vor observa că blocajele întâmpinate în ultimele 5 luni în aceste direcții se vor evapora. Nativii se vor înțelege mai bine cu partenerul de cuplu și vor consolida relația cu copiii, însă nu este exclus să aibă parte de niște lecții dure din partea unei persoane cu care au avut o aventură, o relație neoficială. Sunt favorizați nativii Fecioară care lucrează în domenii artistice, care cer creativitate.

Balanță

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Balanță vor observa că blocajele întâmpinate până acum în aceste direcții se vor rezolva. Nativii pot avea parte de mai multă înțelegere din partea membrilor familiei, dar și ei, la rândul lor, vor reveni la gânduri mai bune în acest sens. Este posibil ca unii nativi care-și doresc o renovare sau reamenajare a locuinței, să se mute, să-și cumpere o casă sau să vândă, să închirieze un imobil să aibă parte de o ușurare a demersurilor începute în acest sens.

Scorpion

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul comunicării, al cunoștințelor și învățării, iar cei născuți în zodia Scorpion vor observa că vor asimila informația mult mai ușor, vor fi mult mai sociabili, mai vorbăreți și vor fi tentați să înceapă cursuri de pregătire sau perfecționare profesională. Sunt favorizați în mod deosebit nativii care învață pentru susținerea unui examen, test, interviu.

Citește și – Trei zodii care încep o nouă relație în luna septembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3