Venus, planeta iubirii, intră în semnul Leu. Cum îți influențează zodia acest aspect

De Mădălina Manole, pe
Planeta Venus intră în zodia Leu începând cu data 14 iunie 2018 și va tranzita semnul până în data de 10 iulie, atunci când se va muta în Fecioară. Totodată, aspectul de Lună Nouă format în zodia Gemeni ieri va influența zodiile pe parcursul următoarelor două săptămâni.

Venus este considerată în astrologie planeta iubirii, a armoniei, a relațiilor, dar și Micul Benefic, fiind, la modul general, o planetă cu influență pozitivă. Venus în tranzit prin Leu aduce poftă de viață, de aventură, dorință de flirt și de distracție, însă pentru fiecare zodie în parte vine cu particularități. Acesta spect va influența fiecare semn zodiacal în parte, în funcție de sectorul astrologic unde se formeazăIată cum îți influențează zodia tranzitul planetei Venus prin semnul Leului!

Berbec

Venus în tranzit prin Leu va activa sectorul sentimental și al creației, iar cei născuți în zodia Berbec își vor concentra toată atenția în aceste zone. Vor observa o îmbunătățire în relația cu partenerul, iar în cuplurile în care până acum au existat tensiuni se va reinstala armonia. De asemenea, este posibil să existe împăcări, dacă ambii parteneri își doresc asta, dar există și o tendință către flirt și aventură. Pe de altă parte sunt sfătuiți să-și asculte pornirile artistice. Este o perioadă oportună pentru a face sport și mișcare, dar și pentru a-și petrece timpul cu copiii, unde vor onbserva o îmbunătățire a relațiiei.

Taur

Cu Venus în tranzit prin semnul Leu, cei născuți în zodia Taur se vor ocupa cu plăcere de locuință și de treburile casnice. Vor avea poftă să renoveze sau să reamenajeze casa, să cumpere obiecte de mobilier sau de decor și să petreacă timpul cu cei dragi. Nativii Taur vor observa că vor domina membrii familiei în dialoguri, iar în cazurile în care au existat tensiuni până acum, acestea se vor dizolva și armonia se va reinstala.

Gemeni

Cu Venus în tranzit prin semnul Leu, cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura din plin de beneficii în sectorul comunicării și al negocierilor. Aceștia au drum liber să obțină ceea ce-și doresc, dialogurile fiind mult înlesnite de Micul Benefic. De asemenea, nativii Gemeni care au de susținut examene, teste sau interviuri de angajare le vor trece cu brio. Succes vor avea și proiectele de PR și comunicare. Pe de altă parte, nativii Gemeni vor primi invitații pentru plimbări sau vacanțe în destinații relativ apropiate.

Rac

Venus în tranzit prin Leu le aduce celor născuți în zodia Rac avantaje și oportunități remarcabile la capitolul financiar, mai exact în legătură cu banii pe care-i obțin din propria muncă. Urmează o perioadă în care nativii Rac vor primi bonificații, prime, remunerații neașteptate sau vor fi plătiți pentru munca depusă. Nu este exclus să-și primească înapoi o datorie mai veche.

Citește și – Cum îți influențează zodia Luna Nouă din semnul Gemeni din data de 13 iunie 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!