Cum îți influențează zodia Luna Nouă din semnul Gemeni

De Mădălina Manole pe 13 iunie 2018
Luna Nouă în semnul Gemeni se formează în data de 13 iunie 2018 și reprezintă un moment astrologic important pentru toate zodiile. Aspectul va veni cu influență pentru fiecare semn zodiacal în parte, în funcție de

 sectorul astrologic pe care se formează.

Luna Nouă, la modul general, vorbește despre noi începuturi, aduce oportunități și deschide uși, iar zodia Gemeni, în care se formează pe data de 13 iunie 2018, reprezintă, de asemenea la modul general, comunicarea, deplasările, informația, cunoștințele, intelectul, adaptabilitatea, dar și dualitatea și nestatornicia, superficialitatea și curiozitatea. Iată cum îți influențează zodia Luna Nouă din semnul Gemeni formată în data de 13 iunie 2018! Aspectul durează două săptămâni.

Pe de altă parte, tot din 13 iunie, Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, intră în zodia Rac și aduce armonie și dialoguri favorabile în relațiile cu membrii familiei și în toate aspectele legate de tradiție și trecut.

Berbec

Luna Nouă din semnul Gemeni se formează în sectorul comunicarii, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să se împace cu niște petrsoane dragi, rude în special, dar și prieteni cu care au fost în conflict până acum. De asemenea, este momentul unui nou început în sectorul studiilor, al cursurilor de perfecționare, iar nativii Gemeni ar trebui să-și concentreze toată atenția asupra învățării, informării și acumulării ed cunoștințe.

Taur

Luna Nouă din 13 iunie din semnul Gemeni se formează pe casa banilor obținuți din muncă proprie, iar pentru cei născuți în zodia Taur poate aduce oportunități și beneficii financiare. Nativii vor simți o creștere a veniturilor, vor fi răsplătiți și remunerați pentru munca depusă și se pot ivi noi proiecte și colaborări.

Gemeni

Luna Nouă din 13 iunie se formeaza întocmai în zodia Gemeni și le aduce acestor nativi oportunități în viața personală sau profesională. Se vor bucura de energie, vor primi aprecieri și sunt sfătuiți să preia inițiativa și să-și valorifice calitățile și aptitudinile, să se afirme cu mult curaj.

Rac

Luna Nouă din 13 iunie se formeaza în sectorul subconstientului, iar cei născuți în zodia Rac vor avea parte de două săptămâni în care se vor retrage din viața socială și vor intra într-o etapă de introspecție și meditație. Vor căuta lămuriri și răspunsuri pentru acțiunile întreprinse și este recomandat să apeleze la intuiție dacă vor dori să ia decizii în plan personal.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"