Ce stil de dans preferă fiecare zodie

De Corina Buhagiar, pe

Te remarci imediat într-o discotecă, sau preferi să dansezi acasă, în faţa oglinzii? Ai ritmul în sânge sau te-ai născut cu două picioare stângi?
Berbec: Ca toate semnele de Foc, ai un talent special pentru mişcare şi dans. Eşti prima când e vorba de ieşit la dans şi dai tonul la orice distracţie.

Taur: Preferi dansurile mai lente, dar elegante şi pline de romantism. Venus te-a înzestrat cu graţie şi feminintate aşa că eşti o plăcere pentru ochi.

Gemeni: Te pricepi la o mulţime de stiluri de dans, pentru că diversitatea este cuvântul tău de căpătâi. Chiar dacă e vorba de un ritm pe care nu îl ştiai, te adaptezi imediat.

Rac: Nu îţi place să te produci în faţa necunoscuţilor, chiar şi cînd eşti o dansatoare exeprimentată. Preferi discreţia şi o manifestare moderată, însă plină de savoare şi romantism.

Leu: Însufleţeşti orice ring de dans, atunci când te hotărăşti să cobori de pe soclul tău ca să le oferi o mostră de măiestrie leoină. Stârneşti admiraţia şi faci show indiferent dacă te pricepi sau nu.

Fecioară:
Tu când faci un lucru îl faci foarte bine sau mai bine nu îl faci de loc. Sponatneitatea nu e punctul tău forte, dar ştii câteva coregrafii, pas cu pas, care te „scot” în orice situaţie.

Balanţă: Ai o eleganţă şi un rafinament în mişcări specifice zodiei, doar că trebuie să îţi învingi neîncrederea sau sfiala ca să de desfăşori în faţa altora. Singură, la oglindă, eşti desăvârşită.

Scorpion: Eşti cea mai sexy din zodiac, ceea ce se imprimă şi asupra stilului tău de dans. Nu te afişezi decât când ai tu chef, dar atunci eşti magnetică şi misterioasă.

Săgetător: Rupi gura târguui, cum se spune, atunci când dansezi. Nu cotează atât mişcările pe care le faci cât starea ta debordantă şi electrizantă care îi ridică şi pe cielalţi de pe scaune.

Capricorn: Trebuie să ai un motiv serios ca să te hotărăşti tu să dansezi. E cariera ta în joc sau e propria ta nuntă… Altfel preferi să nu te dai în spectacol, dacă nu e absolut necesar.

Vărsător: Îţi place să dansezi mai ales dacă eşti cu gaşca ta de prieteni sau într-un context care te stimulează. Mişcările tale sunt fluide şi aerate, ceea ce te face o apariţie foarte interesantă şi rafinată.

Peşti: Dacă îţi place să dansezi, te laşi furată de muzică şi de mişcări într-un soi de transă senzuală. Nu mai contează unde eşti, cu cine sau de ce. Iar ceilalţi te urmăresc hipnotizaţi…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro