Horoscop: află care sunt lunile cu sex fierbinte în 2012

De Raluca Cristea, pe

Ai început un an nou. Evident, astrele îţi rezervă surprize peste surprize în viaţa de cuplu. Şi, dacă cumva ai aflat deja cum o să stai cu dragostea…

… noi îţi pregătim o altfel de surpriză! Mai jos afli care sunt lunile cu sex fierbinte pentru fiecare zodie în 2012! Previziunile sunt unisex!

Zodia Berbec

Începi anul în forţă cu o poftă nebună de sex în luna ianuarie şi te menţii în starea asta euforic-erotică până în luna mai, când sexul fierbinte se transformă în acel sex romantic, parcă de regăsire în doi. Nu te dai la o parte de la niciun joc erotic, de la nicio poziţie sexuală nouă. Inhibiţiile şi dubiile încep să apară spre sfârşitul lui 2012, mai exact de prin octombrie, când treci printr-o perioadă în care doar rămâi pe linia de plutire, nu mai excelezi.

Zodia Taur

La începutul lui 2012 apele sunt cam tulburi pentru tine – certuri, neînţelegeri, poate chiar o despărţire. Partea bună este că din iulie străluceşti şi emani atât de mult sex appeal încât viaţa ta sexuală te va uimi chiar şi pe tine. Deşi august este ultima lună de vară, pentru tine va fi cea mai fierbinte din tot anul: se anunţă partide de sex sălbatic şi iniţiative sexuale cu repercursiuni interesante. În luna noiembrie e rost de sex romantic, liniştit.

Zodia Gemeni

Începi anul cu multe idei de pus în practică pe orizontală şi verticală, aşa că o să ai parte de partide de sex intense. În martie se mai strică lucrurile dar în aprilie îţi revii rapid şi ai o putere de seducţie extraordinară. Dacă nu ai o relaţie, intri într-o aventură de scurt timp. Dacă ai deja pe cineva, te tentează ideea de sex în 3 sau în grup. Te calmezi din nou şi revii în forţă în intervalul octombrie-noiembrie când îţi impresionezi jumătatea cu implicarea ta sexuală.

Zodia Rac

Viaţa ta sexuală înfloreşte din ce în ce mai mult chiar de la începutul lui 2012 până în luna mai. În luna aprilie pare a fi apogeul sexualităţii tale şi vrei să experimentezi orice, oricând. Dacă ai şi cu cine, tu ştii mai bine. In intervalul iulie-august ai parte de o perioadă în care te redescoperi sexual şi îţi provoci plăcere în singurătatea senzuală a casei tale sau cu jumătatea ta. Urmează o perioadă mai liniştită pentru ca în luna noiembrie să-ţi revină pofta de experimente şi poziţii sexuale noi.

Zodia Leu

La jumătatea lunii ianuarie fie începi o relaţie nouă care îţi va aduce sex de milioane, fie viaţa ta sexuală actuală se schimbă semnificativ în bine. Începi o perioadă cu sex intens care se va mai linişti spre luna martie pentru ca în aprilie să-ţi doreşti şi să şi primeşti sex romantic, poziţii sexuale confortabile şi dulcea regăsire în doi. Perioadele cu sex intens revin în lunile iulie şi decembrie când rutina sexuală va fi o noţiune absolut necunoscută pentru tine.

Zodia Fecioară

Sfârşitul lunii ianuarie înseamnă şi câteva partide de sex care au rolul de a consolida relaţia în care te afli acum. Urmează o perioadă liniştită până la mijlocul lunii iulie când pofta de sex revine în forţă şi ai tot felul de idei care îţi pun jumătatea pe jar. Lunile septembrie şi decembrie îţi aduc partide de sex care dau un alt sens relaţiei tale actuale sau care, după caz, te fac să apreciezi şi mai mult relaţia începută de curând. 2012 se încheie cu câteva note de erotism.

Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!