Schimbările pe care le aduce zodia Fecioarei

De Corina Buhagiar, pe

Soarele întră în Fecioară şi cu toţii vom avea senzaţia că distracţia s-a terminat şi revenim, uşor – uşor cu picioarele pe pământ. Dacă până ieri sufletul îţi zburda plin de bucurie

şi simţeai că trăieşti viaţa intens şi cu pasiune, de azi viaţa se mai „înmoaie”. N-o să te mai arunci cu entuziasm asupra oricărei senzaţii, ci devii mult mai selectivă şi mai critică. Merită sau nu efortul tău?

De exemplu, tipul care la mare ţi s-a părut absolut strălucitor, ajunsă acasă ai putea fi tentată să nu-i mai răspunzi la telefon. Poate pe plajă te-a fermecat corpul lui atletic, dar de astăzi, dacă te gândeşti mai bine, n-o să-ţi mai placă meseria lui de… salvamar.

Vei simţi nevoia de mai multă siguranţă, de dovezi de dragoste mai concrete. Munca va câştiga mult în importanţă faţă de perioada precedentă. Şi chiar dacă prietenii te vor mai invita la week-end-uri de distracţie, n-at fi exclus să îi refuzi.

Zodia Fecioarei corespunde strângerii recoltei. Aşa că vei avea ocazia să constaţi, cu inteligenţă şi spirit analitic, aşa cum au Fecioarele, ce anume ai semănat la începutul primăverii şi dacă ai ce să pui în „hambare”.

Extroverirea specifică Leului lasă loc atitudinii liniştite şi introvertite a Fecioarei, care te îndeamnă să nu mai ieşi atât de mult în faţă, ci să rămâi în spatele tejghelei şi să îţi faci socotelile.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro