Scrisoare către un Săgetător

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 12:36
Săgetătorul este mereu în căutarea aventurii, iar dorința sa de a trăi senzaționalul s-ar putea să îl pună în multe situații neplăcute. Vezi ce sfaturi au Astrele pentru acest nativ.

„Dragă Săgetătorule,

Toată lumea spune despre tine că ești independent și imposibil de stăpânit. Ceilalți te privesc cu admirație, pentru că ai o poftă nebună de viață și de aventură, dar nu știu ce lupte se dau în sufletul tău. E adevărat că îți place distracția și nu suporți rutina, dar tare ai vrea ca inima ta să bată pentru o singură persoană. Tânjești după iubire și în dorința ta de a o găsi, mergi până la capătul lumii. Tu nu te mulțumești cu puțin. Nu vrei doar câțiva fluturi în stomac și un zâmbet tâmp pe față, tu vrei absolutul. Vrei să iubești profund și până la capăt, iar partea cea mai grea vine când ceri același lucru. Ai mari așteptări de la dragoste, dar s-ar putea ca viziunea ta să fie idealistă și să îți provoace suferință. Te simți ușor inadaptată! Ți se pare dureroasă și nedreaptă o lume în care ceva atât de frumos precum dragostea ajunge la epuizare. Poate ar trebui să revii cu picioarele pe pământ, să te iubești pe tine înainte de orice și să nu mai aștepți fericirea de la alții.

Citește și: Scrisoare către un Scorpion

Ceilalți cred despre tine că ești dificilă. Nu este vorba de asta, dar crezi că lucrurile pot fi făcute doar folosind metodele tale. Nu strică să ții la ideile tale, dar uneori este bine să fii deschis la nou. O atitudine flexibilă este cea mai bună cale prin care poți evolua. Nu ai cum să le știi pe toate, iar dacă recunoști asta, nu înseamnă că ești slab, ci doar conștient de lumea în care trăiești.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Uneori fugi de responsabilitate. Toată lumea vrea o viață fără griji, dar pentru a trăi lucruri minunate, trebuie să faci, uneori, sacrificii. Tu crezi că un drum greu nu merită ales niciodată, oricât de frumoasă ar fi destinația. Schimbă asta și s-ar putea să îți dai seama că cea mai mare satisfacție ai avut-o în timpul călătoriei. Carisma și umorul tău te vor ajuta să treci peste orice obstacol, iar în momentul în care vei înțelege asta, lumea va deveni un loc minunat pentru tine.

Nimeni nu este atât de înțelegător ca tine. Știi că a greși este omenește și le dai tuturor a doua șansă. O faci pentru că ai o inimă uriașă și pentru că nu îți place să ții supărare. Tu chiar îți dorești să transformi lumea într-un loc mai bun și ai grijă întotdeauna să nu rănești pe nimeni, să fii bun, să fii cald, să întinzi o mână la nevoie, să apleci un umăr pe care să se plângă. Nu schimba asta la tine niciodată!

Cu drag, Astrele!

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!