Scrisoare către un Capricorn

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 11:51
Capricornul este considerat ambițios și dornic să obțină succesul. Vezi ce sfaturi au astrele pentru nativul acestei zodii.

„Dragă Capricornule,

Toată lumea spune despre tine că nu îți plac oamenii și ești obsedat de carieră, dar lucrurile nu stau chiar așa. Îți place să socializezi, să cunoști oameni noi, să ieși în lume, doar că ai standarde foarte ridicate. Nu îți place bârfa și nici nu vrei să dezbați subiecte neinteresante, care nu te învață ceva nou. Ești atât de implicat la locul de muncă pentru că vrei întotdeauna ca totul să fie perfect. Nu o faci ca să primești laude, ci mai degrabă pentru că știi că nimeni altcineva nu ar lucra la fel de bine ca tine.

În ciuda faptului că preferi singurătatea, te înțelegi foarte bine cu oamenii și te adaptezi în funcție de caracterul fiecăruia. Cei care te cunosc bine, te privesc cu admirație și pun preț pe sfaturile tale.

Citește și: Scrisoare către Scorpion

Chiar dacă ești foarte rațional de cele mai multe ori, emoțiile tale sunt extrem de intense. La suprafață pare că ai totul sub control, dar adevărul este că în sufletul tău sunt multe lucruri nerezolvate. Nu îți fie teamă să vorbești despre lucrurile care te macină. De altfel, recunoașterea problemelor este cel mai simplu mod de a le face față.

Când ceilalți se uită la tine, văd o persoană fermă și determinată să reușească. Nu tolerezi nonsensul, iar asta te ajută să fii respectat în orice mediu. Ai multe alte calități extraordinare, dar este important să îi lași și pe ceilalți să vadă asta. Ești foarte organizată, te descurci perfect în situații stresante și reușești să depășești orice obstacol îți apare în cale. Ai un simț al umorului foarte dezvoltat, dar nu îl pui în practică decât în preajma oamenilor pe care îi cunoști foarte bine.

În plan personal, cauți stabilitate și nu îți place drama. Nu spui vorbe mărețe de iubire și nici nu ești foarte romantic, dar oamenii ajung, totuși, să te iubească. Răceala ta este mai degrabă un magnet, decât un defect. Fii mai deschis, ai mai multă încredere în oameni și viața ta va fi mult mai frumoasă.

Cu drag, Astrele!”

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!