Scrisoare către nativul Gemeni

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 29 aprilie 2022, 11:17
Despre nativul Gemeni se spune că ar fi superficial și mereu pus pe distracții, însă are și multe alte părți bune. Vezi ce le transmit astrele celor născuți în această zodie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Dragă Gemeni,
Toată lumea spune despre tine că vorbești mult și cauți doar distracții, dar adevărul este că ești o fire foarte profundă și te gândești mereu la cei din jurul tău. Ceilalți te plac pentru că reușești întotdeauna să le aduci zâmbetul pe buze, dar nu cred că i-ai putea înțelege dacă s-ar confrunta cu probleme serioase. Nu ezita să le arăți și latura ta spirituală! Ești foarte înțelept, știi mereu ce să spui și reușești să vezi lucrurile obiectiv, indiferent de cât de apropiată ești de oamenii implicați într-o situație.

Ești o persoană foarte inteligentă! Ceilalți au impresia că simțul umorului este cea mai mare calitate a ta, dar mintea ta extraordinară este, de fapt, asul tău din mânecă. Știi foarte multe lucruri, faci sute de legături și vezi lucruri pe care ceilalți nu le observă, de aceea ești și atât de amuzantă.

Citește și: Scrisoare către un Taur

Ești mereu bine intenționat, dar uneori ajungi în situații neplăcute. Chiar dacă nu ești un om rău, dorința ta te aventură te face să iei decizii greșite și chiar să îi rănești pe ceilalți. În astfel de momente, nu ezita să îți ceri scuze și poate faptele tale nu mai sunt atât de dureroase. Toată lumea greșește, dar trebuie să înveți să accepți asta și să înțelegi că nu întotdeauna ai dreptate.
Mintea ta este un atu, dar și o povară uneori, pentru că te face să te îngrijorezi și să îți faci sute de scenarii până să ajungi într-o situație. Fii mai relaxat și nu te mai agita pentru lucruri pe care nu ai cum să le controlezi, pentru că vei avea mai mult de câștigat.

Nu lăsa pe nimeni să îți înlăture entuziasmul! Ești o persoană minunată, interesantă și amuzantă, oricine ar fi norocos să te aibă aproape. Sunt puțini oameni atât de fascinanți ca tine, prețuiește-te la adevărata ta valoare!

Cu drag, Astrele!”

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!