Cum te şantajează emoţional zodiile

De Corina Buhagiar pe
Când vor să te convingă, să obţină de la tine o aprobare sau măcar să te facă să te simţi prost fiindcă nu eşti de acord, fiecare dintre zodii deţine un arsenal specific pentru şantajul emoţional.

Berbec: „Vezi că…!” nu e o ameninţare, ci doar o avertizare că e gata-gata să plece trântind uşa, să sară pe tine sau e iminent să spargă ceva, ca să fie ca el.

Taur: „Eu, care m-aş lăsa tăiat în bucăţele pentru tine!” Nu te lăsa impresionată, înseamnă că oricum vroia să-şi facă un tatuaj sau un piercing…

Gemeni: „Draga mea, tu chiar nu înţelegi?!” Gemenii vor lăsa oarecum impresia că tu eşti cea care are nevoie de o minte ceva mai ascuţită ca să le priceapă subtilităţile.

Rac: „Dacă ai ştii cât de mult însemni tu pentru mine!…” Racul crede că dacă te-a pus pe un piedestal în inima lui, asta îi justifică orice cerere sau şterge orice greşeală.

Leu: „Unde o să mai găseşti tu pe cineva aşa ca mine?!” spune Leul care e convins că e de neînlocuit şi indispensabil, iar tu ai face bine să nu rişti să-l pierzi!

Fecioară: „Eu ţi-am spus…” zice Fecioara făcând aluzie la analiza temeinică şi riguroasă a argumentelor cu care speră să te facă să zici ca el.

Balanţă: „Cum poţi să-mi faci tu mie una ca asta?!” O să-ţi sugereze că e cumplit de nedrept să o ţii pe a ta când există şi punctul lui de vedere.

Scorpion: „Lasă, c-o să vezi tu!” aluzia la un soi de răzbunare, de care ai face bine să te temi, este una din armele sale preferate. Pentru că ştii că se pricepe…

Săgetător: „Lasă-mă să îţi mai explic o dată!” va cere Săgetătorul, convis că o nouă tiradă de argumente vor avea mai mult succes.

Capricorn: „După câte am făcut pentru tine!…” Capricornului nu-i place să facă caz de ce face pentru tine, dar la supărare o s-o spună.

Vărsător:
„Credeam că tu eşti altfel, nu tot aşa, ca şi ceilalţi!” o să-ţi reproşeze Vărsătorul la înghesuială, pretinzând că TU ar trebui să te schimbi ca să-l înţelegi.

Peşti: N-o să zică ceva anume… este destul de dibace în a manipula şi fără cuvinte, doar cu o faţă îndurerată sau ochii în lacrimi…

Foto: Shuttestock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro