Provocări sexuale care îi plac în funcţie de zodie!

De Raluca Cristea pe

Oricărui bărbat îi place să fie surprins în relaţia de cuplu, cu atât mai mult în momentele intime. Dacă vrei să îl dai pe spate, află ce provocări sexuale îl atrag în funcţie de zodie!

Bărbatul Berbec

Pasiunea lui scade şi creşte, astfel că devine un vulcan, când în aşteptare, când în erupţie. Îi plac surprizele sexuale, însă primite de la aceeaşi parteneră, căci, deşi se simt atraşi repede de femeile tiparelor lor, sunt persoane destul de loiale. Surprinde-l cu lenjerie intimă roşie sau neagră, eşarfe şi melodiile lui preferate în surdină. Şopteşte-i că îl vrei, mângâie-l pe ceafă şi sărută-l pe gât!

Bărbatul Taur

Un bărbat foarte pasional, cu tendinţe de acaparare a partenerei. Posesivitatea sexuală este şi o calitate şi o problemă în acelaşi timp. Este atras de instincte primare, dorinţe primitive, sex sălbatic şi din păcate, nu pune mare preţ pe poziţiile sexuale menite să consolideze afectiv cuplul. Îl vei înnebuni dacă te masturbezi în faţa lui şi dacă îl provoci să facă acelaşi lucru. Surprinde-l cu poziţii complicate sau cu unghi de penetrare adânc.

Bărbatul Gemeni

Geamănul este un bărbat curios şi foarte interesat de experienţa sexuală. Îi place să deţină controlul a cât mai multe tactici sexuale şi pot fi excitaţi cu limbajul murdar (dirty talk), cu sms-urile erotice sau sexul prin telefon. Mulţi bărbaţi din zodia gemeni sunt atraşi de voyeurism, astfel că nu va refuza să priviţi un film erotic sau să îi oferi un număr de striptease.

Bărbatul Rac

Bărbatul din zodia Rac este special, printre puţinii care îşi doresc să includă grija şi emoţia în actul sexual. Asta nu înseamnă că nu este şi îndrăzneţ. Este foarte excitat de sânii şi şoldurile partenerei, le place să alterneze dominarea cu situaţiile în care sunt dominaţi şi îi place să primească sex oral, chiar deepthroat. Prin sex, bărbatul rac caută reînnoire fizică şi emoţională. Îi plac poziţiile sexuale cu penetrare adâncă şi jocurile erotice.

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3