Previziuni Urania: Venus și Mercur intră în zodia Săgetător. Cum vor fi influențate zodiile

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 noiembrie 2022, 15:24

Venus și Mercur intră în zodia Săgetător și vor tranzita acest semn zodiacal până în luna decembrie. Aceste aspecte vor avea un impact pozitiv asupra tuturor zodiilor.

Venus, planeta iubirii, a armoniei și a frumuseții, intră în Săgetător în data de 16 noiembrie și va sta în acest semn zodiacal până în data de 10 decembrie. Mercur, planeta responsabilă cu comunicarea, cu rațiunea, cu negocierile și tranzacțiile, va tranzita zodia Săgetătorului de pe 17 noiembrie până pe data de 7 decembrie. Impactul asupra zodiilor va fi unul pozitiv, potrivit previziunilor de pe horoscop-urania.com.

Previziuni Urania pentru zodia Berbec

Cu Venus în tranzit prin Săgetător, nativii se pot bucura de șansa de a progresa prin studiu individual, cursuri de perfecționare, valorificare a unei pregătiri profesionale. Nativii vor fi ajutați și de Mercur să se facă remarcați în mod public prin discursuri și competențe. Din punct de vedere al sănătății, sunt indicate terapiile de prevenție pentru a păstra echilibrul în organism.

Previziuni Urania pentru zodia Taur

Venus, guvernatoarea zodiei lor, în tranzit prin Săgetător va străbate casa banilor și a bunurilor în relație cu persoanele străine, cu rudele sau instituții implicate în rezolvarea unor probleme de ordin financiar sau patrimonial, le va aduce nativilor ocazia de a găsi soluții favorabile. Pentru că și Mercur va străbate casa avantajelor materiale, va susține dialogurile folositoare și corecte din punct de vedere legal. Nativii care activează într-un mediu stresant pot resimți o ușoară destabilizare, manifestată prin enervare, respingere, plicitseală.

Previziuni Urania pentru zodia Gemeni

Venus va tranzita casa parteneriatelor, iar nativii vor avea ocazia, în urma unor întâlniri, să atragă un rezultat favorabil cu privire la un proiect, un contract sau un proces. Mercur va susține aceeași casă a relațiilor parteneriale (soț/soție, colaborator, colegi etc). Gemenii vor avea ocazia să rezolve unele conflicte. De exemplu, ar putea să reia un dialog întrerupt, să ajungă la o împăcare sau la o atenuare a nemulțumirilor. Va fi o perioadă destul de încărcată și solicitantă.

Previziuni Urania pentru zodia Rac

Venus în Săgetător le va aduce nativilor născuți sub semnul zodiei Rac o stare generală de sănătate mai bună și mai mult curaj pentru a înfrunta o boală și pentru a lupta să se însănătoșească. De asemenea, Mercur îi va ajuta pe nativi să obțină rezultate favorabile în vederea unor demersuri legate de o problemă de sănătate. Și în sectorul profesional se produc îmbunătățiri. Ambele planete vor susține negocierile sau rezolvarea problemelor la locul de muncă. Racii sunt sfătuiți să nu acționeze pe baza informațiilor primite, ci să le verifice cu atenție.

Previziuni Urania pentru zodia Leu

Venus și Mercur vor străbate casa relațiilor sentimentale, a emoțiilor și a trăirilor în plan afectiv, ceea ce îi face pe nativii Lei, în special pe femei, mai cuceritori și mai deschiși către aventură. Poate fi vorba și de dorința de a călători în locuri speciale sau de a face activități artistice. Nativii Leu se pot confrunta cu unele temeri legate de sectorul financiar și nevoia de a economisi.

Previziuni Urania pentru zodia Fecioară

Venus în tranzit prin zodia Săgetător le va aduce nativilor Fecioară ocazia de a-și îmbunătăți și consolida relația cu membrii familiei. Vor avea ocazia de a rezolva conflictele și a readuce armonia în casa lor. Mercur va susține schimbările legate de sectorul locativ și va ajuta la rezolvarea unor probleme ai vechi, cum ar vânzarea sau cumpărarea unui imobil. Și cei care locuiesc în străinătate se vor putea bucura de un context favorabil pentru rezolvarea unor probleme legate de statutul juridic al unor bunuri materiale pe care le au în țară.

Previziuni Urania pentru zodia Balanță

Venus va susține sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Cu Mercur în aceeași casă, nativii se vor bucura de beneficii și în sectorul învățării și al examenelor. Vor primii informații utile, precum și susținere în procesul de învățare. Ar putea profita de această oportunitate pentru a învăța mai ușor o limbă străină. Totodată, sunt favorizate schimbările în plan profesional.

Previziuni Urania pentru zodia Scorpion

Venus și Mercur vor activa casa banilor obținuți din muncă proprie și le vor oferi nativilor un context favorabil pentru a rezolva unele nemulțumiri legate de banii pe care îi primesc. Urania mai subliniază faptul că între 15 și 17 noiembrie se formează unele aspecte ce le pot afecta relațiile sentimentale. Nativii s-ar putea lăsa ghidați de resentimente, furie gelozii și ar putea reacționa impulsiv, ajungând la conflicte și situații nedorite. Li se recomandă prudență în acțiuni!

Previziuni Urania pentru zodia Săgetător

Venus în Săgetător activează casa I, a personalității, și le dă Săgetătorilor ocazia de a-și atinge obiectivele cu mai puțin efort. Pot primit ajutor din partea unor persoane sau a unor instituții. Mercur le va oferi agerime mentală, șansa de a-și susține o cauză printr-o bună comunicare, precum și oportunitatea de a-și face remarcate abilitățile sociale, personale sau profesionale. Totodată, nativii vor simți nevoia de a sări și în ajutorul celor pe care îi consideră neîndreptățiți.

Previziuni Urania pentru zodia Capricorn

Potrivit previziunilor făcute de Urania, Venus în Săgetător îi va ajuta pe Capricorni să primească ajutor divin. Nativii vor avea șansa să se echilibreze în interior, să scape de îndoieli și supărări. Mercur în aceeași casă a XII-a le îi poate ajuta, prin comunicare scrisă sau verbală, să ajungă la un adevăr extrem de important pentru ei. Acest aspect astrologic trebuie exploatat până spre data de 1 decembrie, apoi contextul se va schimba din cauza altor tranzite.

Previziuni Urania pentru zodia Vărsător

Planetele Venus și Mercur vor activa casa relațiilor de prietenie. Acest context astrologic îi va ajuta pe nativi să îți facă noi cunoștințe, să se alăture unui grup de persoane în care să se simtă respectați, admirați și tratați cu prietenie. De asemenea, aceștia vor putea fi ajutați și în plan socio-profesional. Cu Mercur în tranzit prin Săgetător, Vărsătorii vor avea ocazia de a sta în preajma unei persoane cu influență, a unui maestru care să îi ajute să evolueze.

Previziuni Urania pentru zodia Pești

Venus va străbate casa carierei, a succesului și a progresului profesional prin întâmplări incredibile, ce țin de planul divin. Și Mercur le va oferi posibilitatea de a-și face cunoscute cunoștințele, competențele și valoarea personală în fața publicului larg sau în fața unei asistențe de specialitate. În special cei tineri se vor putea bucura de succes, se mai arată în previziunile făcute de Urania.

Sursă foto: Facebook, Shutterstock


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!