Patru zodii care se despart în luna iulie 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 iulie 2018, 16:49
Luna iulie vine cu aspecte astrologice foarte importante pentru toate zodiile. Pe lângă tranzitele lunare, acum vor avea loc două eclipse, una de Lună și alta de Soare, cu puternic impact asupra tuturor.

Pe data de 13 iulie 2018 va avea loc Eclipsa parțială de Soare, iar pe data de 27 iulie 2018 va avea loc Eclipsă totală de Lună. Aceste două aspecte vin cu surprize și răsturnări de situație pentru toate zodiile, iar patru dintre aceste zodii se vor afla la un pas de despărțire.

Berbec


Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de mult tumult și multe frământări legate de sectorul sentimental. Aceștia vor fi dublu afectați, deoarece Eclipsa parțială de Soare le va afecta casa relațiilor de familie, iar Eclipsa totală de Lună va veni cu schimbări în casa sentimentelor. Astfel, nativii Berbec care sunt căsătoriți sau care locuiesc cu partenerul pot lua decizia de a divorța sau de a se muta singuri. În plus, Mercur retrograd le va cere reevaluarea relațiilor de cuplu, iar Eclipsa totală de Lună va veni cu răsturnări de situație în plan amoros, aspect care-i va determina pe mulți nativi să pună punct definitiv unei relații de dragoste.

Citește și – Chiron intră în semnul Berbecului pentru următorii 7 ani. Cum te influențează acest aspect

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!