Patru zodii care nu își pierd niciodată credința

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:28
Credința fiecăruia dintre noi ar trebui să fie de nezdruncinat. Totuși, unii oameni, când dau piept cu greutățile, parcă își pierd și încrederea că o vor scoate la capăt și că Cineva, acolo, sus, Îi Iubește.

Sunt patru zodii care nu se demoralizează atunci când sunt într-o situație-limită și continuă să creadă în puterea divină. Iată care sunt acestea!

Berbec

Energia lor debordantă este o resursă importantă a Berbecilor. Mai ales când dau de necaz. Aceștia se concentrează mental și fizic pentru a rezolva promblema pe care o au. Tot datorită energiei lor, credința este la fel de puternică în Dumnezeu și orice ar fi nu vor înceta să creadă că divinitatea îi va ajuta să iasă la liman.

Taur

Chiar dacă nu-i auzi toată ziua vorbind despre religie, Dumnezeu sau credință, Taurii sunt persoane foarte credincioase. Sunt mânați de ideea că există ceva mai presus de toate și, chiar dacă inteligența care îi caracterizează i-ar putea face să-și dorească să afle mai multe răspunsuri, Taurii totuși nu le caută. Este vorba despre acea credință puternică și pură în existența divinității. Un Taur nu doar că nu-și va pierde credința atunci când este la ananghie, dar va merge la biserică, deși nu este un practicant, pentru a-și asculta mai atent gândurile. Este convins că așa va putea pune capăt necazurilor și neliniștilor care îl macină.

Citește și: Care ar fi superputerile femeilor din zodiac

Fecioara

Motto-ul în viață al Fecioarelor este ”Cu Dumnezeu înainte!”. Temerare, luptătoare, Fecioarele nu ar înceta în nici un moment să creadă că Cineva acolo, sus, Le Iubește. Nu sunt doar credincioase practicante, dar cu toată ființa lor sunt convinse că greutățile pe care, de altfel, au capacitatea să le depășească fără consecințe majore, sunt un dar de la Dumnezeu pentru a le testa și a le face să devină mai puternice.

Săgetătorul

Semne de Foc, Săgetătorii sunt lideri extraordinari și nu doar că nu își pierd credința atunci când dau de greu, dar au o capacitate de mobilizare fantastică. Nu se va lepăda de credința sa pentru a-și salva viața. De altfel, primul martir dintre apostolii care l-au urmat pe Iisus a ost Iacob cel Mare, despre care astrologii au descoperit că s-ar fi născut sub semnul Săgetătorului.

Citește și: Zodiile celor 12 apostoli ai lui Iisus

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!