Ce le determină pe zodii să muncească

De Corina Buhagiar, pe

Pentru ca cineva să se scoale de dimineaţă şi să muncească zdravăn, atent şi cu dăruire, e nevoie de o motivaţie mai puternică decât strict cea materială.
Care e aceea, pentru fiecare zodie în parte?

Berbec: Ai nevoie să fii activă, să fii în mişcare. Să stai degeaba e plictisitor şi neplăcut pentru tine. Dacă ies şi bani de-acolo, cu atât mai bine!

Taur: Nu te păcăleşte nimeni să faci muncă patriotică. Motivaţia ta este în primul rând câştigul, pentru că te simţi bine când acumulezi. Lucruri concrete, nu laude!

Gemeni: Să fii în contact cu oamenii, să te simţi legată la o reţea de persoane care muncesc şi comunică este cel puţin la fel de important pentru tine ca şi salariul lunar.

Rac: Senzaţia de securitate pe care ţi-o dă faptul că ai de lucru, şi certitudinea unui câştig la sfârşitul lunii este o motivaţie suficientă penrtu tine.

Leu: Banii sunt buni, dar n-ar avea niciun farmec dacă n-ai obţine şi sentimentul că eşti apreciată. În plus îţi place să-ţi manifeşti calităţile de lider.

Fecioară: Munca este una dintre raţiunile de a fi, pentru tine. Să-i ajuţi pe ceilalţi şi să-ţi foloseşti înzestrările intelectuale sunt nişte imbolduri puternice.

Balanţă: A crea este cea mai bună motivaţie pentru tine. Frumosul, armonia şi negocierile reuşite îţi dau satisfacţii mai mari decât banii în sine.

Scorpion: A controla lucrurile, precum păpuşarul care mânuieşte marionetele, să te simţi „in charge” sau „in control” e un afrodiziac puternic pentru tine.

Săgetător: Să împărtăşeşti şi altora din cunoaşterea ta e un mobil pentru tine. Să-ţi dea un ucenic şi vei munci mai bine în timp ce îl înveţi pe el, şi cu mai multă plăcere.

Capricorn:
Să te simţi utilă, să faci treaba pentru care te-ai pregătit, ai studiat şi te-ai perfecţionat atâta este foarte important pentru tine.

Vărsător: Să iţi aduci contribuţia la lume şi societate, mai ales în sensul schimbării sau îmbunătăţirii ei, e motivul ascuns pentru care vii la muncă

Peşti: Ideea de muncă nu e atrăgătoare în sine, dar asociată cu posibilitatea de a-ţi ajuta semenii, plus avantajele materiale care o însoţesc… merită!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro