Cum îl convingi în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar, pe

Vrei să-l rogi să facă ceva pentru tine şi nu ştii cum să-l abordezi? Ca sa îţi fie mai uşor să îl îndupleci, inspiră-te din tips-urile de mai jos! S-ar putea să obţii ce îţi doreşti, mai uşor decât credeai.
Berbec: Spune-i direct, fără ocolişuri, şi în cuvinte puţine. N-are răbdare să asculte o poliloghie lungă, oricât de convingătoare.

Taur:
Dacă vrei la Paris în septembrie, spune-i încă din mai. Să se obişnuiască cu ideea. Şi nu te sfii să repeţi rugămintea ta de 1000 de ori, dacă e necesar.

Gemeni: Trebuie să i-o spui într-un moment potrivit, când eşti sigură că te-a auzit. Iar după aceea să-i mai reaminteşti de câteva ori, de fiecare dată în alt fel.

Rac: Imediat ce va simţi că e important pentru tine o să fie deschis să te ajute. Asta nu înseamnă că n-o să şi bombăne…

Leu: Fă apel la natura lui generoasă. Îi place să joace rolul de binefăcător, iar dacă îl măguleşti îndeajuns n-o să-ţi refuze nimic.

Fecioară: Bineînţeles că o să comenteze el ceva, altfel n-ar fi Fecioară. Dar cel mai probabil o să te ajute sau o să facă cum doreşti.

Balanţă: Nu-l lasă inima să refuze pe cineva, mai ales dacă eşti aleasa inimii lui. Dar o să oscileze un pic înainte de a acţiona.

Scorpion: Poţi să îl rogi orice, dar numai după ce a-ţi făcut dragoste, când e relaxat şi binedispus. Altfel, o să te privească destul de suspicios.

Săgetător: Spune „da” destul de repede. Dar asta nu înseamnă neapărat că o să şi facă. Mai aminteşte-i, să fii sigură.

Capricorn: E suficient că i-ai spus. El o va lua imediat în serios, ca pe o datorie de onoare. Sau o să-şi pună un subordonat să te ajute.

Vărsător: Orice e nou şi interesant o să-i atragă atenţia. O să opună rezistenţă numai la aceeaşi veche chestie pe care i-o propui a 15-a oară.

Peşti: Chiar dacă pare că nu te aude sau te-a luat un pic peste picior, n-ar fi exclus să te trezeşti să îţi îndeplineşte dorinţa când nici nu te aştepti.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!