Cât de mult munceşti în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar pe

Unii se nasc harnici şi muncitori, alţii sunt mai norocoşi şi muncesc din pasiune, aşa că pentru ei jobul nu este o povară. Pe tine la ce te predispune zodia?
Berbec: E obigatoriu să faci ceva care te pasionează. Atunci eşti în stare să munceşti cât trei. Mai ales dacă e vorba de eforturi scurte şi intense. Dacă te plictiseşti însă… vei chiuli cât poţi!

Taur: Puţini se pot lăuda cu puterea ta de muncă. Eşti destul de comodă şi e posibil să te urneşti mai greu. Dar o dată pornită, rămâi în picioare, pe baricade, când ceilalţi au abandonat de mult…

Gemeni: Oboseşti destul de repede daca trebuie să faci ceva repetitiv sau plictisitor. Însă dacă lucrezi într-un domeniu care te stimulează intelectual, ai contact cu multă lume sau eşti permanent bombardată cu noutăţi, rezişti mai mult.

Rac: Puterea ta de muncă e strâns legată de starea ta emoţională. Un Rac fericit poate să muncească la fel de mult şi de eficient ca un Taur sau un Scorpion. Dacă însă te încearcă o tristeţe, randamentul scade simţitor.

Leu: Tu dacă vrei, faci! Oricât timp, oricum, cu un efort oricât de mare. Dacă ai o motivaţie puternică, nu te întrece nimeni şi nu rezistă nimeni mai mult ca tine. Dar asta e, că nu vrei întotdeauna…

Fecioară: O iei metodic, cu paşi mici, dar reuşeşti astfel să faci mai multe decât alţii care pornesc cu avânt, dar abandonează la jumătate. Munca te stimulează şi te plângi mai degrabă când nu ai treabă decât când ai prea multă.

Balanţă: Tu nu te-ai născut ca să munceşti. Sau cel puţin nu muncă în sensul clasic al cuvîntului, cât mai degrabă artă, negociere sau relaţii interumane. Dar cum vrei să păstrezi armonia… dacă e musai, cu plăcere.

Scorpion: Tu poţi să răstorni şi munţii cu susul în jos sau să sapi singură un tunel prin cremene, dacă doreşti. Depinde cât de mare e miza. E bine să nu uiţi să te mai şi odihneşti, ca să nu ajungi la surmenaj.

Săgetător: Entuziasmul tău este dublat de hărnicie, dar nu întotdeauna şi pentru perioade lungi de timp. În schimb poţi avea drag să faci lucruri pe care ceilalţi le evită, de exemplu deplasări, fiindcă îţi place noutatea.

Capricorn: Tu eşti omul „tace şi face”. Chiar dacă nu îţi trâmbiţezi rezultatele sau nu te lauzi cu cât de mult ai muncit, ca o zodie mai extrovertită, faci mult mai multe decât alţii Munca e de multe ori raţiunea ta de a fi.

Vărsător: Pentru un ideal sau o cauză nobilă eşti în stare să îţi dai şi ultimul strop de energie. Dar într-o situaţie în care ţi se îngrădeşte libertatea, îţi e înăbuşită creativitatea sau originalitatea, îţi scade şi cheful de a mai pune osul la treabă.

Peşti:
Intuiţia te ajută să rezolvi treburi mai repede decât ar face-o cineva care calculează. Ai putere de muncă, dar nu ai întotdeauna şi chef. O situaţie extraordinară poate scoate totuşi la iveală din tine resurse nebănuite.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro